Zdravé tipy

Účinný nápoj spálí přebytečné kalorie – rychle a účinně

Znáte to, něco vám chutná a vaše mysl vám nedovolí přestat. Až později si uvědomíte, jaká to byla chyba. S námi ji však dokážete napravit. Dnes si představíme velmi účinný nápoj, který vás dokáže zbavit pocitu plnosti rychle a efektivně.

Již v dobách starověku a středověku byla umírněnost v jídle jednou z technik léčitelů, kteří takto napomáhali ke zdraví. Musíme si uvědomit, že dnes jsme mnohem méně aktivní, energie z potravin se v nás hromadí a pokud nedodržujeme správnou životosprávu, můžeme si být jistí, že v budoucnosti se nám připomenou negativní dopady přebytečného tuku v těle, nedostatek pohybu a nevyvážený jídelníček.

Nejviditelnějším důsledkem přejídání je obezita, kdy je narušen náš metabolismus, zdraví našich orgánů a hrozí selhání. Mnozí z nás si však důsledky počínání neuvědomuje. Pokud však toužíte změnit svůj život, zkuste si připravit náš recept, který vám pomůže v cestě za pevným zdravím.

Budete se divit, ale účinným spalovačem kalorií jsou běžné potraviny, které seženete skoro v každém obchodě. Pokud hádáte grep a med, pak jste na správné stopě.

Divíte se, proč je tam med? Vždyť je sladký, když ho sním moc tak ztloustnu. Nebojte, oprostěte se od stereotypů. Opak je pravdou. Avšak pouze ten domácí, přírodní! Med byl po staletí užíván při podpoře trávení, včetně pozitivního vlivu na zácpu či nevolnost.

Navíc má výrazně nižší glykemický index oproti běžným sladidlům, tudíž je pozvolna vstřebáván do organismu. Skvěle taktéž působí proti parazitům, plísním a bakteriím v našem trávicím traktu. Závěrem je třeba říct, že přináší pocit sytosti.

Máte rádi grep a nikdy vás nenapadlo, že vám může pomoci zhubnout? Ano, díky silným antioxidativním účinkům a široké škále vitamínů jako A, B, C a D. Nesmíme opomenout ani minerály jako zinek, železo, měď či hořčík a vápník. Než vyzkoušíte grep, poraďte se se svým lékařem. Látky obsažené v grepu totiž dokáží potrápit mnoho léků, které poté ztratí svou účinnost.

Hlavním důvodem, proč uvádíme grep jako součást spalovače kalorií, je látka naringenin, nicméně vědecké studie zatím nedokázaly určit, proč právě tato látka. Rozhodně nás sledujte, přineseme vám podrobné informace, jakmile budeme vědět více. Ale zpět ke grepu, dle předběžných výsledků grep mírní uvolňování inzulínu, čímž napomáhá procesu hubnutí. Další a velmi účinnou látkou je pektin, který velmi účinně působí na přebytečné zásoby „špatného“ cholesterolu a tím napomáhá rovnováze. Opomíjený a přesto důležitý je lykopen, který naše tělo zbavuje nebezpečných toxinů.

Pokud toužíte využít přírodní sílu grepu, pak si dopřejte grep každý den a doplňte vyváženým jídelníčkem. Dokonce i vrcholoví sportovci objevili sílu grepu. Pokud vás nebaví tradiční konzumace, zkuste grep jako součást zeleninových salátků či v kombinaci s Cottage sýrem.

A nyní již slibovaný recept, který pijte vždy 30 minut po posledním soustu Vašeho jídla. Poté by mělo dojít k aktivizaci Vašeho trávicího traktu a zvýšení účinnosti až o 50%.

Nyní si vezměte krásný zralý grep, rozkrojte ho a vyjměte dužinu, kterou nekrájejte, pouze vložte do mixéru. Krájením dojde ke ztrátě zdravé šťávy, kterou potřebujeme zachovat. Poté přidejte 2 lžíce domácího medu a mixujte, dokud nebude směs sametově jemná! Kdo má rád kousky, přestane o chvíli dřív.

Váš nápoj je hotov. Nepřipravujte si jej dopředu, vždy jej udělejte čerstvý! Jedině tak získáte maximum.

Zdroj náhledového obrázku: Depositphotos

Prohlašujeme, že autoři ani provozovatel webu nepřebírají zodpovědnost za případné újmy způsobené využíváním léčebných metod v tomto článku. Ačkoliv jsou recepty, rady nebo léčebné metody v tomto článku a na celém webu Vitalitis.cz psány s nejlepším svědomím autora textu, jejich použití je na vlastní nebezpečí a mělo by probíhat výhradně po konzultaci s vaším lékařem.

Štítky

Podobné články

Back to top button