Zdravé tipy

Je vám v zimních botách zima? S tímto jednoduchým trikem to změníte

V zimních měsících nosíme zimní boty snad všichni. Chráníme tak nohy před nepříznivým a chladným počasím. I tak se často potýkáme s problémem, že nám v může být v botách zima. Cítíte prokřehlé prsty, vlezlou a chladnou zimu a nevíte, jak se proti tomu bránit? Jde vůbec zabránit tomu, aby vám byla v zimních botách zima? Odpověď vás potěší, ano jde a my vám ukážeme, jak na to!

Schránka 01

Potřebujete:

  • Zimní boty
  • Nůžky
  • Fix
  • Reflexní materiál – použijte nejlépe clonu, kterou chráníte přední sklo vašeho auta před slunečními paprsky a teplem

Postup:

Vyjměte vložky ze zimních bot. Položte je na reflexní materiál a obkreslete ji fixem, následně obkreslené vložky vystřihněte. Pak už stačí jen reflexní materiál vložit do boty a jste připraveni čelit každé zimě!

Jaký je princip triku, který umožní udržet v zimních botách teplo?

Reflexní materiál izoluje a chrání vaše nohy před chladem. Bude také navíc odrážet teplo zpět do vašeho těla a tak zůstanou nohy nejen v teple, ale teplo bude proudit celým vaším tělem. Vyzkoušejte to, budete překvapení, jak tento jednoduchý a rychlý trik funguje!

Zdroj náhledového obrázku: Depositphotos

Prohlašujeme, že autoři ani provozovatel webu nepřebírají zodpovědnost za případné újmy způsobené využíváním léčebných metod v tomto článku. Ačkoliv jsou recepty, rady nebo léčebné metody v tomto článku a na celém webu Vitalitis.cz psány s nejlepším svědomím autora textu, jejich použití je na vlastní nebezpečí a mělo by probíhat výhradně po konzultaci s vaším lékařem.

Štítky

Podobné články

Back to top button