Péče o tělo

Co se skrývalo za silnou bolestí hlavy? Parazit ze syrového masa

Snad každý někdy zažil větší či menší bolesti hlavy. Občas se to zkrátka stane, změna tlaku, problémy v práci, shon, stres, nedostatek tekutin a podobně. Příčin je celá řada, obvykle jim mnoho pozornost nevěnujeme a když už je bolest tak velká, že nejde ignorovat, jednoduše si vezmeme tabletku, kterou zapijeme vodou a během chvíle je po bolesti.

Jenže co dělat, když se objevují opravdu velmi silné bolesti hlavy? Stalo se vám už, že vás hlava bolela denně, nic nezabíralo a vy už jste nevěděli, jak si od bolesti pomoct? Přesně s takovými bolestmi dorazil Luis Ortiz (26) do ordinace lékaře a nestačil se divit.

Schránka 01

Máte v hlavě parazita

Když lékař provedl vyšetření, sdělil mladíkovi, že může mít i necelou hodinu života, protože byl v jeho mozku nalezen parazit. K lékaři tak tento mladík dorazil doslova za minutu dvanáct. Silné bolesti hlavy způsoboval parazit, který byl v jeho mozku nalezen jen díky rentgenu. Dr. Soren Singel uvedl, že Luis Ortiz unikl ze spáru smrti díky obrovskému štěstí, když se včas dostal do nemocnice.

Během operace byl odstraněn nejen parazit, ale i jeho larvy a cysty, které v mozku způsobil. Doktor Singel říká, že parazitičtí červi jsou v lidském těle vzácnost, ovšem občas se mohou objevit a to v důsledku konzumace špatně upraveného vepřového, hovězího nebo i rybího masa. Při operaci došlo k menším komplikacím, které zavinily drobné porušení paměti. Luis Ortiz je však bojovník a pomalu se ze svého stavu zotavil.

Zdroj náhledového obrázku: Depositphotos

Prohlašujeme, že autoři ani provozovatel webu nepřebírají zodpovědnost za případné újmy způsobené využíváním léčebných metod v tomto článku. Ačkoliv jsou recepty, rady nebo léčebné metody v tomto článku a na celém webu Vitalitis.cz psány s nejlepším svědomím autora textu, jejich použití je na vlastní nebezpečí a mělo by probíhat výhradně po konzultaci s vaším lékařem.

Štítky

Podobné články

Back to top button