Péče o tělo

Jednoduchý recept, který vám umožní vypadat, jako by vám bylo 20 let

Snad každý si přeje vypadat stále mladě a bez vrásek. Slavné osobnosti utrácejí za nehorázné peníze za botox a snaží se jeho prostřednictvím udržovat nestárnoucí vzhled. Tato metoda je však poměrně finančně nákladná a tak si jí nemůže dovolit každý.

Kromě finanční náročnosti je botox plný škodlivých chemických látek, které sebou mohou přinášet řadu nežádoucích vedlejších účinků. Příroda je však silná a my tak máme štěstí, že nám dává vše, co potřebujeme, aby se prodloužil i náš mladistvý vzhled.

Náš recept neobsahuje elixír, který by zastavil stárnutí, ale do jisté míry pomůže, aby nebyly projevy stáří tak viditelné a celkový proces stárnutí se zpomalil. První výsledky lze zaznamenat již po prvním použití. Jde o levný a snadno dostupný způsob, který můžete praktikovat sami doma. Tato domácí maska zajistí, že vaše pleť bude hladší, svěží a plná energie.

Příprava přírodní botoxové masky

Připravte si tyto ingredience:

  • 1 polévkovou lžíci kukuřičného škrobu
  • 5 polévkových lžic čerstvé mrkvové šťávy
  • 1 polévkovou lžíci nízkotučné kysané smetany

Postup:

botoxDo hrnce nalijeme 100 ml vody a přidáme do ní kukuřičný škrob. Hrnec dáme na mírný oheň a mícháme tak dlouho, dokud se obsah vody nesníží a směs nám nezhoustne. Následně dejte hrnec z ohně a směs nechte zchladit. Pak přidejte šťávu z mrkve, smetanu a vše důkladně smíchejte.

Aplikace:

Na pleť nanášejte masku velmi pečlivě a nechte ji působit zhruba půl hodiny. Poté pleť opláchněte teplou vodu. Zbytek masky uložte do lednice pro další použití. Pro maximální efekt doporučujeme tuto masku nanášet 3–5 krát týdně.

Zdroj náhledového obrázku: Depositphotos

Prohlašujeme, že autoři ani provozovatel webu nepřebírají zodpovědnost za případné újmy způsobené využíváním léčebných metod v tomto článku. Ačkoliv jsou recepty, rady nebo léčebné metody v tomto článku a na celém webu Vitalitis.cz psány s nejlepším svědomím autora textu, jejich použití je na vlastní nebezpečí a mělo by probíhat výhradně po konzultaci s vaším lékařem.

Štítky

Podobné články

Back to top button