Jídlo a stravování

Účinné snížení krevního tlaku za pár vteřin s kořením, které máte v kuchyni

Můžete jej přidat do nejrůznějších čajů i nápojů, můžete jej dát také do jogurtu či s ním posypat ovocný salát. Víte, o jakém koření je řeč?

Mnoho studií potvrdilo, že skořice snižuje systolický a diastolický tlak. Wendy Brazilian, autor knihy The Diet SooperfoodsRr, říká: „Rozhodně doporučuji zařadit skořici do denních stravovacích návyků. Pomáhá totiž nejen snižování krevního tlaku. Stravu přizpůsobte svému zdravotnímu stavu a také přidejte cvičení, protože jen koření vše změnit nedokáže“.

skorice

Snižte příjem soli, tuku a naopak zvyšte příjem vody a zdravých potravin, jako ovoce, zeleniny či obilovin. Kromě běžných potravin poslouží v boji proti „tichému zabijákovi“ právě skořice. Skvěle se hodí do jablečného koláče, kde jí asi známe všichni, umí však koláč nejen ochutit, ale regulovat krevní tlak.

Zdroj náhledového obrázku: Depositphotos

Prohlašujeme, že autoři ani provozovatel webu nepřebírají zodpovědnost za případné újmy způsobené využíváním léčebných metod v tomto článku. Ačkoliv jsou recepty, rady nebo léčebné metody v tomto článku a na celém webu Vitalitis.cz psány s nejlepším svědomím autora textu, jejich použití je na vlastní nebezpečí a mělo by probíhat výhradně po konzultaci s vaším lékařem.

Štítky

Podobné články

Back to top button