Přírodní léčba

Jak si vyrobit domácí léky na řadu nemocí? Máme recept!

Nemoci se nevyhýbají nikomu. Nachlazení, chřipka, bolest v krku a různá další onemocnění, to vše nás provází po celý život. Nyní přichází recept, pomocí kterého si vyrobíte doma, během pár minut, domácí bonbóny, které se stanou lékem na mnoho nemocí. Nemusíte přitom použít žádnou chemii. Vyzkoušejte tyto domácí bonbóny a nebudete litovat!

Tyto bonbóny je možno rozpustit v teplé vodě. Skvěle chutnají a co víc, jsou také skvělým domácím lékem na řadu nemocí, takže si tyto bonbóny zamilujete a to nejen pro skvělou chuť, ale hlavně pro řadu výhod, které poskytují. A co víc, můžete si je připravit během chvíle sami doma!

Schránka 01

Ingredience:

  • ½ šálku medu
  • 2 lžíce citrónové šťávy
  • 1 lžička strouhaného zázvoru

Příprava:

Smíchejte v hrnci med, citrónovou šťávu a nastrouhaný zázvor. Hrnec dejte na plotnu a čekejte, dokud nezačne směs pěnit. Poté jí z plotny sundejte a míchejte, dokud pěna nezmizí. Znovu dejte hrnec na plotnu a celý postup opakujte ještě několikrát.

Nakonec směs z plotny odstraňte a míchejte, dokud nebude vlažná. Poté celou směs vylijte na připravený plech, který je pokryt pečícím papírem a nechejte úplně vychladnout. Do směsi můžete navíc přidat také vitamín C v prášku, podle vlastní fantazie.

Zdroj náhledového obrázku: Depositphotos

Prohlašujeme, že autoři ani provozovatel webu nepřebírají zodpovědnost za případné újmy způsobené využíváním léčebných metod v tomto článku. Ačkoliv jsou recepty, rady nebo léčebné metody v tomto článku a na celém webu Vitalitis.cz psány s nejlepším svědomím autora textu, jejich použití je na vlastní nebezpečí a mělo by probíhat výhradně po konzultaci s vaším lékařem.

Štítky

Podobné články

Back to top button