Jídlo a stravování

Shoďte tři kilogramy za 5 dní pomocí sušených švestek

Dieta, slovo, které jistě každý z nás několikrát vyslovil a každý z nás již někdy nějakou tu dietu držel. Přinášíme vám dietu se sušenými švestkami, která je jednou z takzvaných rychlých diet a je určená pro ty, kteří chtějí v krátké době (3–5 dnů) shodit 2–3 kilogramy. Doporučuje se příjem 6 sušených švestek pro jednu porci. Ty poskytují tělu zhruba 15 gramů cukru, fruktózu, glukózu a zhruba 25 gramů sacharidů.

Příklad dietního jídelníčku se švestkami:

  • Snídaně: 6 sušených švestek
  • Svačina: 1 čerstvé jablko
  • Oběd: klobása a vařené vejce
  • Svačina: opakování oběda
  • Večeře: sklenice nízkotučného jogurtu

Nutno podotknout, že tato dieta se doporučuje jen a pouze pro ty lidi, kteří nemají žádné zdravotní problémy. Je také dobré se nejdříve poradit se svým lékařem, než vůbec s takovouto dietou začnete. Dietu nedržte dlouhodobě, slouží jen k rychlému shození kilogramů v krátké době.

K této dietě se sušenými švestkami přidejte také fyzickou aktivitu, tím se stane dieta účinnější. Hýbejte se denně a to 15 – 20 minut. V průměru vám dieta, když budete postupovat podle dietního plánu, pomůže ztratit jeden kilogram za den. Účinek se může zvýšit, budete-li k tomu pravidelně cvičit.

Zdroj náhledového obrázku: Depositphotos

Prohlašujeme, že autoři ani provozovatel webu nepřebírají zodpovědnost za případné újmy způsobené využíváním léčebných metod v tomto článku. Ačkoliv jsou recepty, rady nebo léčebné metody v tomto článku a na celém webu Vitalitis.cz psány s nejlepším svědomím autora textu, jejich použití je na vlastní nebezpečí a mělo by probíhat výhradně po konzultaci s vaším lékařem.

Podobné články

Back to top button