Péče o tělo

Jak odstranit prsten z oteklého prstu? Zde je návod!

Občas se stane, že máte po celém dni ruce a hlavně prsty nateklé. To není dobrá zpráva zvláště pro prstýnky, které chcete z prstů sundat. Také se občas snažíte, všemožně prstýnkem kroutíte, taháte a ono nic? Pořád je na svém místě? V tu chvíli začnete propadat panice, co teď? Co budete dělat?

Jak dostat prstýnek dolů?

Vše, co k této skvělé metodě potřebujete, je delší a hrubší nit (může být i stuha), se kterou na prstu vytvoříte spirálu s jejíž pomocí prstýnek z oteklého prstu snadno a rychle odstraníte. Je jedno, jestli jsou vaše prsty zpocené, oteklé či jestli jste si nasadili malý prstýnek, tento jednoduchý trik vám pomůže prstýnek z prstu sundat.

Není nutno propadat panice, není to nijak složité. Stačí pozorně sledovat níže přiložené video, řídit se jím a už vás nikdy nebude trápit otázka, jak odstranit prstýnek z oteklého prstu.

Zdroj

Zdroj náhledového obrázku: Depositphotos

Prohlašujeme, že autoři ani provozovatel webu nepřebírají zodpovědnost za případné újmy způsobené využíváním léčebných metod v tomto článku. Ačkoliv jsou recepty, rady nebo léčebné metody v tomto článku a na celém webu Vitalitis.cz psány s nejlepším svědomím autora textu, jejich použití je na vlastní nebezpečí a mělo by probíhat výhradně po konzultaci s vaším lékařem.

Štítky

Podobné články

Back to top button