Péče o těloPřírodní léčbaZdravé tipy

Chcete dodat kostem sílu a energii? Pak budete potřebovat vejce a ocet

Cítíte se unavení a bez energie? Máte problémy s kostmi? Pak je na čase přijít s řešením, které vrátí vašim kostem původní sílu a energii. Řešením pro vás může být starý lék, který má kořeny v Japonsku.

Dostaňte do těla užitečné látky

A to z čistě přírodních zdrojů bez pomoci chemie. Zdravotní tonikum, které si můžete připravit sami a v pohodlí domova, napomáhá ke zdravým a silným kostem. Nápoj dodává tělu užitečné látky, které potřebuje. Ze zdravotního tonika do těla dostanete vitamíny, bílkoviny i vápník.

Přísady:

  • 150 ml jablečného octa
  • 1 střední vejce

Postup:

Vejce pořádně a opatrně omyje a vložte do sklenice, kterou zalijete jablečným octem. Takto nechte vejce a jablečný ocet beze změny sedm dní. Doporučujeme používat domácí jablečný ocet. Skořápka se v octu rozpustí. Jen budete muset roztrhnout membránu, která udržuje žloutek a bílek. Jakmile to uděláte, vše dobře promíchejte. Abyste dosáhli co možná nejlepších výsledků, dopřejte si 10 ml tohoto nápoje třikrát denně. Konzumujte ho ideálně rozpuštěný ve sklenici vlažné vody.

Zdroj náhledového obrázku: Depositphotos

Prohlašujeme, že autoři ani provozovatel webu nepřebírají zodpovědnost za případné újmy způsobené využíváním léčebných metod v tomto článku. Ačkoliv jsou recepty, rady nebo léčebné metody v tomto článku a na celém webu Vitalitis.cz psány s nejlepším svědomím autora textu, jejich použití je na vlastní nebezpečí a mělo by probíhat výhradně po konzultaci s vaším lékařem.

Štítky

Podobné články

Back to top button