Zdravé tipy

Jak zjistit nemoci vnitřních orgánů do 60 vteřin? Pomocí tohoto jednoduchého testu!

Odhalit nemoci vnitřních orgánů je prakticky nemožné, jelikož jsou pouhým okem neviditelné. Někdy na ně může lékař narazit při běžných testech, častěji se však na nemoci vnitřních orgánů přijde až v době, kdy začnou působit lidem v těle problémy. Lze tedy jiným způsobem odhalit, že něco není v pořádku například s metabolismem, ledvinami, či střevy?

Rychlý test nemoci

Ano, lze. A to pomocí jednoduchého testu, který vám nezabere více, než 60 vteřin. Vše, co je k tomuto testu je potřeba, je lžička a plastový sáček. Možná to zní zvláště, ale pomocí těchto dvou propriet zjistíte, zda jsou v pořádku vaše dýchací cesty, zuby, hormony, střeva, metabolismus či ledviny.

Schránka 01

Jak na to?

Vezměte lžičku a setřete jí povrch jazyka. A jak na to? Přibližte se lžičkou co nejblíže hrdlu. Jakmile tak učiníte, zabalte lžíci do plastového sáčku a nechejte jí tam po dobu 60 sekund a při silném osvětlení. Silné světlo žárovky pomáhá růstu bakterií. Tedy čím silnější bude žárovka, tím viditelnější bude výsledek vašeho testu.

Výsledky testu

Lidé, kteří jsou zdraví, budou mít čistou lžíci. Najdete-li na lžíci podivné barvy či ucítíte nevábný zápach, může se jedna o první příznak problému s plícemi, dýchacím systémem, střevy, hormony, ledvinami či játry. Jestliže objevíte takovýto výsledek, je určitě dobré navštívit lékaře a zjistit přesně, o co jde.

Tento test může pomoci odhalit také špatný dech, což si mnoho lidí často neuvědomuje.

Jestliže ucítíte spíše ovocnou vůni, může to svědčit o metabolické poruše či o stavu ketoacidózy. Ty se poté postupně mohou vyvinout v cukrovku. Nepříjemný zápach, který má podobu se čpavkem, zase může naznačovat problémy s ledvinami.

Nemusíte však ihned panikařit a myslet na nejhorší z nejhoršího. Nepříjemný dech totiž nutně nemusí znamenat problémy s vnitřními orgány. Ve skutečnosti se nejčastěji jedná o problémy s mandlemi, dásněmi, zubním kamenem či zuby obecně.

Zdroj náhledového obrázku: Depositphotos

Prohlašujeme, že autoři ani provozovatel webu nepřebírají zodpovědnost za případné újmy způsobené využíváním léčebných metod v tomto článku. Ačkoliv jsou recepty, rady nebo léčebné metody v tomto článku a na celém webu Vitalitis.cz psány s nejlepším svědomím autora textu, jejich použití je na vlastní nebezpečí a mělo by probíhat výhradně po konzultaci s vaším lékařem.

Štítky

Podobné články

Back to top button