Péče o těloPřírodní léčba

VIDEO: Trápí vás nepříjemná tmavá kůže v podpaží? Odstraňte jí!

Dnešní svět je uspěchaný a plný stresu. Ať už je to stres z práce, z povinností, z osobního života nebo dokonce ze vzhledu, ovlivňuje náš život. Časopisy a televize nám předhazují ideál krásy. Mladé lidi, kteří jsou dokonalí, štíhlí, krásní, opálení, zkrátka na sobě nemají jedinou chybičku. I my se proto chceme těmto kultům podobat, chceme být dokonalí a to v každé situaci. Tomto trendu podléhají jak ženy, tak i muži. Jestliže i vy na svém těle vidíte nějakou nedokonalost, vězte, že právě ta vás od ostatních odlišuje.

Tmavá kůže v podpaží

article-2332167-18C81AA7000005DC-342_634x410

Trpíte-li tmavou kůži v podpaží, pak se to snažíte všemožně skrýt. Absolutně zapovězená jsou pro vás tílka, vykrojená trička či topy bez rukávů. Tmavou kůži v podpaží jde lehce odstranit. Říkáte si jak? Nemusíte se bát, jde to jednoduše a zcela přírodní cestou. Nebudete muset podstupovat žádné kosmetické zákroky, které vás budou stát hromadu peněz. Poslouží obyčejné brambory. Ano, čtete správně, brambory! Ty mají na pokožku velmi příznivý vliv a na rozdíl od kosmetických procedur nemají vedlejší účinky. Pomoci si můžete také citrónem, ten má silnější účinek. Avšak pozor, citrón může být nepříjemný pro osoby s citlivou pokožkou, může jim způsobit nepříjemné svědění či podráždění pokožky.

Následující video vám prozradí 3 velmi užitečné tipy, které vám umožní vyzkoušet si tyto triky na vlastní kůži a zjistit, jak to funguje ve skutečnosti.

Zdroj

Zdroj náhledového obrázku: Depositphotos

Prohlašujeme, že autoři ani provozovatel webu nepřebírají zodpovědnost za případné újmy způsobené využíváním léčebných metod v tomto článku. Ačkoliv jsou recepty, rady nebo léčebné metody v tomto článku a na celém webu Vitalitis.cz psány s nejlepším svědomím autora textu, jejich použití je na vlastní nebezpečí a mělo by probíhat výhradně po konzultaci s vaším lékařem.

Štítky

Podobné články

Back to top button