Jídlo a stravováníPéče o tělo

Víte, co dělá plechovka RedBullu s vaším tělem? Budete se divit!

Víte že, po vypití energetického nápoje RedBull je potřeba 12 dní na to, aby se tělo úplně vyčistilo? V poslední době různé portály zveřejňují, co se děje s vaším tělem po vypití Coca-Coly, piva nebo jiného nápoje. Jak je to s RedBullem?

Nejprve je potřeba říct, že pití energetických nápojů je pro tělo velmi náročné. Po deseti minutách, kdy vypijete plechovku „energeťáku“ se vám zvýší krevní tlak a tepová frekvence. Po 12 až 24 hodinách vás začne bolet hlava, budete nervózní a budete mít zácpu. Trvá celkem 12 dní, než si tělo poradí se všemi látkami, které obsahují energetické nápoje a bude úplně čisté.

Řada odborníků na výživu a lékařů se shodují v tom, že složení těchto nápojů je hrozivé. Jsou plné cukrů a hodnota pH je stejná, jako u octa. Tato kombinace je ideální vzorec po kompletní zničení zubní skloviny. Nemluvě o velkém množství kofeinu a dalších budících látek, které tělu ve velkém množství a v dlouhodobém měřítku nepřináší nic dobrého.

Zdroj

Zdroj náhledového obrázku: Depositphotos

Prohlašujeme, že autoři ani provozovatel webu nepřebírají zodpovědnost za případné újmy způsobené využíváním léčebných metod v tomto článku. Ačkoliv jsou recepty, rady nebo léčebné metody v tomto článku a na celém webu Vitalitis.cz psány s nejlepším svědomím autora textu, jejich použití je na vlastní nebezpečí a mělo by probíhat výhradně po konzultaci s vaším lékařem.

Štítky

Podobné články

Back to top button