Péče o tělo

10 faktorů, které podporují vznik rakoviny

Zdravý životní styl pomáhá udržovat náš organismus silný. Mnohdy si však ubližujeme sami, aniž o tom víme. Přinášíme vám seznam 10 faktorů, které podporují vznik rakoviny. Většina těchto faktů je skryta před veřejností nebo je ignorována. Pojďme se blíže podívat na problémy, které sužují lidstvo.

Hormony v mase a mléce

Dnes je většina domácích zvířat očkována a nadopována hormony, aby měla zvýšenou produkci mléka nebo pro rychlý růst a tím možnost dřívější porážky pro maso. Tyto hormony v jejich těle se přenášejí v masu nebo například v mléce a mohou způsobit zdravotní problémy. Od zánětu, rakoviny a celé řadě dalších onemocnění.

Mamografie, zubní rentgen, skener na letišti

Existuje mnoho studií, které skutečně potvrzují nebezpečnost těchto neviditelných, ale smrtících paprsků, které způsobují rakovinu nebo jiné další hrozné nemoci. Průmysl se to snaží ututlat a obecně se tato hrozba toleruje.

Hliník v deodorantu a antiperspirantu

Nedávné lékařské studie prokázaly, že většina karcinomů prsu se objeví v horním kvadrantu, poblíž podpažní jamky. Díky rozboru těchto nádorů se zjistilo, že obsahují nadměrné množství hliníku. S největší pravděpodobností se bude jednat o látky získané z deodorantů a antiperspirantů, které se dostaly do těla a způsobují vznik rakoviny prsu.

Kosmetika

Kůže je největším orgánem na těle a často ji dobrovolně vystavujeme produktům, které jsou nasáklé ropou a uhelným dehtem. Kosmetika proniká do pokožky a dále do krevního oběhu. Díky tomu vznikají rakovinotvorné buňky. Vyhněte se proto toxické kosmetice a používejte přírodní kosmetiku, která nemá vedlejší účinky a není zdraví škodlivá.

GMO sója a kukuřice

Většina sóji je upravená. To znamená, že produkty ze sóji jsou geneticky modifikované, aniž by se to muselo objevit na obalu. Místo GMO sóji a kukuřice používejte jinou alternativu. Sójové výrobky navíc obsahují hemaglutinin, který sráží červené krvinky. Navíc zvyšuje i hladinu estrogenu v organismu. Používejte kravské, rýžové nebo jiné mléko, které je vyrobeno v ekologickém zemědělství.

Umělá sladidla

Rafinovaný cukr je pro naše tělo extrémně nebezpečný, protože rapidně zvyšuje hladinu inzulínu v našem organismu. Sladké minerálky obsahují fruktózu, která je karcinogenní. Nemluvě o karamelu, který má v sobě též rakovinotvorné látky. Slazené limonády navíc způsobují kyselost těla, což je skvělé pro rakovinové buňky. Vyhněte se limonádám a dalším rafinovaným cukrům.

Voda s fluoridem

Kohoutková voda je zanesena fluoridem, který odstraňuje minerální látky z organismu. Díky tomu je imunitní systém slabší a náchylnější k nemocem. Pijte pravidelně pramenitou vodu nebo nezávadnou vodu, která nemůže nadělat škody.

Léky a vakcíny

Léky a vakcíny jsou nástrojem průmyslu pro zvýšení zisků. Ideální je, mít doktora, který vám doporučí zdravý životní styl, který posiluje organismus. Vyhněte se lékárnám a zbytečnému očkování, které jen zvyšuje zisk farmaceutickým společnostem.

Potraviny z konzervy

Většina plechovek obsahuje látku bisfenol-A (BPA), který zabíjí mozkové buňky u myší. Podobně jsou na tom i plastové lahve, které obsahují také tuto látku. Snažte se mít co nejvíce potravin uskladněných v nádobách z jiného materiálu.

Komerční mýdla, šampony, zubní pasty a krémy

Naše pokožka absorbuje vše, co je jí aplikováno. Nebezpečné látky ze šampónů, mýdla, zubních past pronikají do krevního toku těla. Vedlejší účinky z produktů živočišného původu mohou způsobit vznik rakoviny. Používejte organickou a přírodní kosmetiku, která neublíží vašemu tělu. Staré pravidlo našich babiček znělo: Pokud se to nesmí jíst, nedávej si to na kůži!

Zdroj

Zdroj náhledového obrázku: Depositphotos

Prohlašujeme, že autoři ani provozovatel webu nepřebírají zodpovědnost za případné újmy způsobené využíváním léčebných metod v tomto článku. Ačkoliv jsou recepty, rady nebo léčebné metody v tomto článku a na celém webu Vitalitis.cz psány s nejlepším svědomím autora textu, jejich použití je na vlastní nebezpečí a mělo by probíhat výhradně po konzultaci s vaším lékařem.

Štítky

Podobné články

Back to top button