Ostatní

Nemůžete usnout? Máme pro vás lék

Máte problémy se spánkem? Probouzíte se uprostřed noci a nedaří se vám usnout? Nejnovější studie odhalily skutečnost, že tímto problémem trpí až 42% lidí po celém světě. Pokud se chcete zbavit tohoto problému, nepřestávejte číst.

Častou příčinou tohoto problému jsou biochemické reakce mezi stresovými hormony, ke kterým dochází, když vaše tělo odpočívá. Máte-li problém s nespavostí, následující lék vám pomůže vyřešit všechny tyto problémy. Stačí jen použít mořskou sůl s cukrem, to uklidní hormony a vy tak budete moci znovu usnout. Je to tak jednoduché a přitom málokdo ví, že právě tyto složky jsou zásadní pro udržení zdravého metabolismu. Regulují stresové hormony a nechají buňky dobít energii.

Cukr a sůl nabíjí buňky. Glukóza je palivo pro mitochondrie, zatímco rovnováha sodíku v mezibuněčných tekutinách umožňuje správné dýchání a regeneraci buněk. Cukr zároveň zastavuje produkci stresových hormonů. Sůl udržuje homeostatický stav, ve kterém je po celou dobu adrenalin pod kontrolou.

Jak vytvořit domácí prášek na spaní:

  • 5 lžic organického třtinového cukru

  • 1 lžíce sucana/rapadura (nerafinovaná třtinová šťáva)

  • 2 lžíce mořské soli

Směs těchto složek vložte to sáčku nebo malé krabičky a dobře vše promíchejte. Mělo by se zhruba jednat o poměr 1:5 sůl k cukru. Umístěte tuto směs blízko postele. Pokud budete mít problém usnout, ihned si dejte jednu lžíci směsi pod jazyk a počkejte, až se rozpustí. Brzy se dostane do krevního oběhu a budete usínat bez problémů.

Zdroj

Zdroj náhledového obrázku: Depositphotos

Prohlašujeme, že autoři ani provozovatel webu nepřebírají zodpovědnost za případné újmy způsobené využíváním léčebných metod v tomto článku. Ačkoliv jsou recepty, rady nebo léčebné metody v tomto článku a na celém webu Vitalitis.cz psány s nejlepším svědomím autora textu, jejich použití je na vlastní nebezpečí a mělo by probíhat výhradně po konzultaci s vaším lékařem.

Štítky

Podobné články

Back to top button