Péče o těloPřírodní léčbaZdravé tipy

Léčivá směs soli a oleje jako lék na bolest

Osteochondróza krku je problematická a zároveň těžko léčitelná nemoc. Toto ortopedické onemocnění se objevuje zejména u dětí a dospívajících. Charakterizuje jej dočasné přerušení výživy kosti, zejména její koncové části. Příčiny tohoto onemocnění nejsou známy, nejčastěji se na něm podílí rychlý růst, dědičné vlivy, trauma a podobně. Při léčbě je důležitá imobilizace, někdy také operace a rovněž jsou důležité rehabilitace. Představíme si léčivou směs, která vám na problémy s bolestí pomůže. Po její aplikaci se bolest výrazně zmírní.

Přírodní lék

Jedná se o směs pro záda, která je připravena s přírodním rostlinným olejem a solí (můžete využít i mořskou sůl). Tuto léčivou směs můžete používat ihned a to i jako doplněk k jiné lékařské metodě. Tento lék můžete vyrobit v pohodlí domova, ze surovin, které jsou snadno dostupné.

Ingredience:

  • 10 polévkových lžic soli
  • 20 polévkových lžic oleje (olivový či slunečnicový)

Příprava:

Smíchejte olej spolu se solí ve skleněné láhvi. Lahev pečlivě zavřete a nechejte několik dní odstát.

Jak tento lék aplikovat?

Každé ráno je dobré si s touto směsí nechat udělat masáž krčních obratlů, v místě, kde cítíte bolest. Zpočátku masírujte intenzivně 2 – 3 minuty. Postupně přidávejte další 2 – 3 minuty, za nedlouho budete mít 20 minut intenzivního masírování. Po skončení otřete krk vlhkým a pokud možno teplým ručníkem.

Budete-li používat tuto metodu, mohlo by dojít k menšímu podráždění pokožky. V takovém případě se po dokončení masáže otřete suchým ručníkem a pokropte postiženou oblast dětským pudrem. Po deseti dnech využívání této metody uvidíte pozitivní výsledky. Zlepší se průtok krve, zvýší se svalová regenerace vaziva a kostní tkáně. Po 8 – 10 opakováních uvidíte radikální změnu.

Obnovuje se tok krve v krční páteři, mizí cerebrální bolest. S tím samozřejmě souvisí také vypouštění jedu z těla a metabolismus se dostává do normálu. V tomto procesu čištění se možná budete cítit trošku unavení, skleslí, samozřejmě to není pravidlem. Ovšem pokud vydržíte, bude to stát za to. Obecně je možno říci, že tato léčba osteochondrózy nemá vedlejší účinky.

Zdroj

Zdroj náhledového obrázku: Depositphotos

Prohlašujeme, že autoři ani provozovatel webu nepřebírají zodpovědnost za případné újmy způsobené využíváním léčebných metod v tomto článku. Ačkoliv jsou recepty, rady nebo léčebné metody v tomto článku a na celém webu Vitalitis.cz psány s nejlepším svědomím autora textu, jejich použití je na vlastní nebezpečí a mělo by probíhat výhradně po konzultaci s vaším lékařem.

Štítky

Podobné články

Back to top button