Péče o těloPřírodní léčbaZdravé tipy

Neutrácejte peníze za léky na vysoký krevní tlak a cholesterol, pomůže tento starý recept

V České republice se tak úplně asi nevyskytují, ovšem v Americe jich je hodně. Určitě jste i tak slyšeli o Amiších, o amišské kultuře. Jde o křesťanskou denominaci, která představuje jednu z větví novokřesťanů. Najdeme je převážně v Kanadě a USA. Jsou známí především svými přísnými zákazy používat techniku. Nepoužívají auta, autobusy, vlaky, telefon, elektřinu. Oblékají se do starosvětských oděvů, odmítají násilí a militarismus, zastávají ideu, že žena je podřízena muži. Žijí na venkově, živí se zemědělstvím, obchodováním či výrobou nábytku. O své členy se starají po celý život, odmítají vládní pomoci i pojištění.

pressure

Přírodou proti všem neduhům

Amišové žijí v podstatě v harmonii s přírodou a jejich medicína je bohatá na přírodní prostředky. Jedním z nich je právě tento silný lék, který pomáhá vyléčit řadu onemocnění a k tomu navíc posiluje imunitní systém. Jde o jeden z nejznámějších léků, který snižuje vysoký krevní tlak a vysokou hladinu cholesterolu v krvi.

Připravit jej přitom můžete jednoduše a velmi snadno sami doma. Ušetříte tak nejen za drahé léky, ale použijete vše, co nabízí příroda. Recept se skládá z dostupných a levných ingrediencí. Níže u

Ingredience:

  • 1ks zázvoru
  • 1 stroužek česneku
  • 1 lžíce jablečného octa
  • 1 čajová lžička medu
  • 1 lžíce citrónové šťávy

Zázvor a česnek nastrouhejte a vložte spolu s ostatními ingrediencemi do mixéru. Poté dobře umixujte. Tekutinu sceďte a dejte jí do sklenice, kterou následně budete udržovat v lednici. Může tam zůstat až po dobu pěti dní.

Jak jej konzumovat?

Tento lék konzumujte dvakrát denně. Vždy je dobré konzumovat tento lék na lačno, tedy jednu lžíci ráno před snídaní a druhou lžíci večer, ještě před večeří. Výsledky se dostaví velmi brzy, během prvních tří dnů. Budete se cítit svěžejší a budete mít více energie. Hladina krevního tlaku a cholesterolu se bude vracet do normálu. Doporučujeme užívat po dobu jednoho týdne.

Zdroj

Zdroj náhledového obrázku: Depositphotos

Prohlašujeme, že autoři ani provozovatel webu nepřebírají zodpovědnost za případné újmy způsobené využíváním léčebných metod v tomto článku. Ačkoliv jsou recepty, rady nebo léčebné metody v tomto článku a na celém webu Vitalitis.cz psány s nejlepším svědomím autora textu, jejich použití je na vlastní nebezpečí a mělo by probíhat výhradně po konzultaci s vaším lékařem.

Štítky

Podobné články

Back to top button