Péče o těloPřírodní léčbaZdravé tipy

Řekněte sbohem plešatosti: Tento recept zaručí rychlejší růst vlasů a podpoří jejich pevnost

Vlasy jsou chloubou mnoha lidí, mužů i žen. Všichni chtějí mít vlasy krásné, pevné, lesklé a takové, aby jim je všichni záviděli. Vypadávání vlasů je však problém, který trápí mnoho lidí. Jde o problém, který může zaútočit na lidské sebevědomí, poškodit jej a výrazně jej snížit.

A čím vším může být vypadávání vlasů způsobeno? Nejrůznějšími příčinami, například stresem, ztrátou hmotnosti, geny, menopauzou, těhotenstvím a jinými příčinami. Nikdo nechce být plešatý, ale jak si s tím poradit?

Stresující život vlasům neprospívá

portrait-1320810_960_720Současný život je plný stresu, stresujících situací. Problémy v práci, neustálá hrozba vyhazovu, problémy v rodině, ve vztahu, tlak společnosti, to všechno lidi nutí pracovat a dělat věci ve stresu. A ze stresu často pramení mnoho našich problémů. Stres se umí promítnout do lidského zdraví tak, že byste to ani nečekali. Lidské tělo snese jen určité množství stresu, pak se logicky začne bránit a naznačovat nám, že je něco špatně.

To se projevuje různě, někdy nerovnováhou hormonů, které v těle způsobí chaos či také například vypadáváním vlasů. Jak se zbavit vypadávání vlasů? Jak dodat vlasům sílu a hlavně je nechat přírodně růst? Jednoduchým receptem, který se skládá ze tří přírodních složek. Můžete si tento recept vytvořit doma, je to jednoduché!

Ingredience:

  • 1 polévková lžíce olivového oleje
  • 1 polévková lžíce organického medu
  • Skořice

Postup:

Rozehřejte olivový olej a vložte do něj organický med a skořici. Vše dobře promíchejte a vytvořte hladkou a hebkou směs. Tento lék uchovejte v keramické nádobě.

Jak jej používat?

Tento lék naneste na pokožku hlavy a lehce jím pokryjte vlasy. Nechejte asi 15 minut působit a opláchněte jemným přírodním šampónem. Trpělivost se v tomto případě vyplácí, proto tento lék aplikujte na vlasy pravidelně. Výsledky uvidíte už v týdnu a můžete si tak vychutnávat krásně lesklé a silné vlasy.

Zdroj

Zdroj náhledového obrázku: Depositphotos

Prohlašujeme, že autoři ani provozovatel webu nepřebírají zodpovědnost za případné újmy způsobené využíváním léčebných metod v tomto článku. Ačkoliv jsou recepty, rady nebo léčebné metody v tomto článku a na celém webu Vitalitis.cz psány s nejlepším svědomím autora textu, jejich použití je na vlastní nebezpečí a mělo by probíhat výhradně po konzultaci s vaším lékařem.

Štítky

Podobné články

Back to top button