Péče o těloPřírodní léčbaZdravé tipy

VIDEO: Ženě zbývalo půl roku života, konopný výtažek ji zachránil ze spárů rakoviny plic

Moderní medicína pomáhá v mnoha ohledech a léčí nejrůznější nemoci, ovšem jde-li o smrtelnou rakovinu plic, pak je často nutné hledat alternativní způsoby, jak jí vyléčit. Existují země, kde předepisují lékařskou marihuanu a mnozí využívají také konopné oleje. Tyto léčby mohou pomáhat a vyléčily již nespočet pacientů, kterým už lékaři nedávali šanci.

Nicméně, co dělat ve chvíli, kdy žijete v zemi, kde takováto léčba není povolena? Takových míst je celá řada, například Austrálie. V některých státech USA je lékařská marihuana schválena.

Svérázná léčba rakoviny

Pro tuto dámu bylo velké úsilí získat konopí pro léčbu. Hledala lékařskou marihuanu poté, co jí to navrhla její dcera. Její onkolog jí řekl, že jí zbývá posledních zhruba šest měsíců života. Má rakovinu. Řekla si tedy, že nemá co ztratit a vyzkoušela tuto metodu. Jaké bylo její překvapení nad výsledky léčby! Tato žena měla rakovinu 4 stupně a během třech měsíců se její zdravotní stav o tolik zlepšil. Velmi jí v tom pomohl právě konopný olej. O svou radost se podělila na youtube. Jelikož je žena z Austrálie a konopí je zde pro léčbu zakázané, váhala, jestli se o své tajemství podělit, ale nakonec to udělala. V roce 2014 byla této ženě diagnostikována rakovina plic s malým karcinomem, následně se zjistilo, jaký je její rozsah. Onkolog vyloučil ozařování a použití chemoterapie. Jen jí řekl, že má několik měsíců života a měla by si je proto užít. To jistě nepotěší nikoho. Spolu s manželem začali na internetu pátrat a našli pár informací o konopí, obvykle z USA. Dostala všechny informace, jak se dělá olej a využila je.

Vysoký obsah THC je nutný

Konopný olej musí mít vysoký obsah THC, aby mohl správně působit. Správná dávka pro léčbu je jeden gram výtažku denně. Psychotropní vliv THC jí však přemohl a tak zkoumala dál, co dělat. Zkoušela toho mnoho, pak přišla na metodu půl gramu kokosového oleje a půl gramu konopného výtažku. To celé dala do injekční stříkačky a podávala dvakrát za den. Tímto způsobem dostávala denní množství THC do těla, aniž by se u ní projevovaly psychotropní účinky, jako je tomu u kouření.

Éterické oleje, které do těla přicházejí přes žílu, se nedostávají do jater, jsou tedy přímočaré a skrze játra se tak nemohou z těla vyloučit ven. Proto je jejich účinek při vpravení do krve tak znatelný.  Mnoho informací o léčbě konopným olejem najdete na cannabisdigest.ca.

Níže si můžete prohlédnout a poslechnou video Australanky, která přináší svědectví, jak jí tento jednoduchý postup pomohl.

Zdroj

Zdroj náhledového obrázku: Depositphotos

Prohlašujeme, že autoři ani provozovatel webu nepřebírají zodpovědnost za případné újmy způsobené využíváním léčebných metod v tomto článku. Ačkoliv jsou recepty, rady nebo léčebné metody v tomto článku a na celém webu Vitalitis.cz psány s nejlepším svědomím autora textu, jejich použití je na vlastní nebezpečí a mělo by probíhat výhradně po konzultaci s vaším lékařem.

Štítky

Podobné články

Back to top button