Péče o tělo

Hrozná, ale velmi efektivní maska proti akné: Tyto ingredience máte doma

Ano, tato pleťová maska možná vypadá hrozně, a pro mnohé až odpudivě, ale věřte, že nebudete litovat. Jde o efektivní masku proti akné. Naše pleť není vždy dokonalá, bez jediného pupínku či černé tečky. Během dospívání jsou problémy s pleti často velké a problémy s akné takřka na denním pořádku. Později, když se v těle hormony uklidňují, tyto potíže obvykle zmizí. Existují však lidé, kteří mají problematickou pleť po celý svůj život.

Co za tím stojí? Částečně za to mohou hormony, stres, genetika a ucpané póry. To vše může dát příčinu příležitostného vzniku akné nebo vzniku černých teček.

Nemusíte však zoufat, je tady pro vás řešení, je snadné a nemusíte nijak extrémně zatížit svůj finanční rozpočet, kdy v lékárně či drogerii vykoupíte polovinu produktů na akné. Potřebujete 1 lžíci želatiny a 1 lžíci mléka. Tuto směs na několik sekund zahřívejte v mikrovlnné troubě a pleťová maska je na světě!

Tuto pleťovou masku naneste pomocí štětce na pleť a nechejte uschnout, zhruba 15 minut. Když směs uschne, opatrně jí z pleti odstraňte a budete mít pokožku krásnou a hladkou.

Zdroj

Zdroj náhledového obrázku: Depositphotos

Prohlašujeme, že autoři ani provozovatel webu nepřebírají zodpovědnost za případné újmy způsobené využíváním léčebných metod v tomto článku. Ačkoliv jsou recepty, rady nebo léčebné metody v tomto článku a na celém webu Vitalitis.cz psány s nejlepším svědomím autora textu, jejich použití je na vlastní nebezpečí a mělo by probíhat výhradně po konzultaci s vaším lékařem.

Štítky

Podobné články

Back to top button