Zdravé tipy

Odstraňte skvrny z obličeje pomocí petržele

Skvrny na obličeji jsou nepříjemným estetickým problémem, který navíc může podkopat sebedůvěru. Obzvláště mohou být noční můrou pro ženy. Naštěstí však známe recept na přírodní tonikum, které si s tímto problémem hravě poradí. A držte se, hlavní přísadou je petržel!

Tonikum z petržele

Na tonikum z petržele potřebujeme:

  • 25 gramů čerstvé petržele

  • 2 dl vody

  • 3 dl minerální vody

Způsob přípravy:

[mks_pullquote align=“left“ width=“300″ size=“24″ bg_color=“#81d742″ txt_color=“#ffffff“]Máte nějaký zajímavý rodinný recept či tip, který si předáváte z generace na generaci? Chcete, aby jej pro své zdraví využili i ostatní? Napište nám jej na info@vitalitis.cz a my jej zveřejníme![/mks_pullquote]Vezměte menší hrnec, nalijte do něj 2 dl vody, vložte petržel a nechte vařit. Poté co voda začne bublat, vypneme sporák, odklopíme pokličku a necháme vychladnout. Obsah nám bude chladnout zhruba půl hodiny, během toho se zatím odpaří oxid uhličitý.

Do vychladlé směsi přidáme 3 dl minerálky. Výsledný odvar nalijeme do tmavé lahve a skladujeme na chladném místě.

Jak použít tonikum z petržele:

Mohou být dva způsoby použití tohoto tonika. Každé ráno si s ním umyjte obličej nebo aplikujte přímo na postižená místa. Dalším způsobem je aplikovat tonikum a nechat ho zaschnout. Po půl hodině si opláchněte obličej vodou a tonikum odstraňte. Výsledek by se měl po pravidelném používání dostavit za pár dnů.

Zdroj náhledového obrázku: Depositphotos

Prohlašujeme, že autoři ani provozovatel webu nepřebírají zodpovědnost za případné újmy způsobené využíváním léčebných metod v tomto článku. Ačkoliv jsou recepty, rady nebo léčebné metody v tomto článku a na celém webu Vitalitis.cz psány s nejlepším svědomím autora textu, jejich použití je na vlastní nebezpečí a mělo by probíhat výhradně po konzultaci s vaším lékařem.

Podobné články

Back to top button