Péče o těloPřírodní léčba

Co farmaceutický průmysl nechce vědět? Tři jednoduché suroviny, které léčí rakovinu!

Farmaceutický průmysl přináší lidem mnoho léčiv, bez kterých bychom si dnes už nemohli svůj život představit. Pomáhají nám v mnoha závažných onemocněních, tlumí alergie a podobně. Jsou tedy nepostradatelnou součástí lidského života. Ne všichni však ve farmacii věří.

Někteří lidé dávají přednost přírodní medicíně a také přírodním látkám, které mají také mnoho pozitivních účinků na lidské tělo. Tento recept obsahuje pouze přírodní látky, které pravděpodobně mohou léčit závažná onemocnění, jako je například rakovina. Za vyzkoušení to jistě stojí, nemyslíte?

Lék složený ze tří ingrediencí

S touto zázračnou směsí přišel jako první brazilský kněz Romano Zego, který si tento lék sám připravil. Skládá se ze tří složek, které jsou běžně k dostání. A jaké složky to jsou? Aloe vera, alkohol a med. Jestliže mají tyto tři složky na lidské tělo takový účinek, proč je nedoporučují farmaceutické firmy? Asi je zřejmé, že lidé by raději sáhli po přírodní metodě, než po té farmaceutické, což by mohlo znamenat ušlé zisky. Tento recept již pomohl mnoha lidem, kteří trpí rakovinou. Vyzkoušejte jej i vy, pokud ho potřebujete. Nemůžete nic ztratit, jen získat!

Ingredience:

  • 350 gramů čerstvých listů aloe vera
  • 6 lžic 40% alkoholu (můžete použít vodku)
  • 500 gramů medu

Příprava:

Listy aloe vera omyjte, odstraňte z nich trny. Poté je nařežte na malé kousky a smíchejte dohromady s alkoholem a medem. Míchejte, dokud se nevytvoří tvrdá směs. Tu poté vložte do nádoby, kterou je možné uzavírat a uchovávejte tuto směs v lednici.

Jak konzumovat?

Doporučujeme konzumovat třikrát denně a to vždy půl hodiny před jídlem. Stačí jedna polévková lžíce a výsledky už brzy pocítíte

Zdroj

Zdroj náhledového obrázku: Depositphotos

Prohlašujeme, že autoři ani provozovatel webu nepřebírají zodpovědnost za případné újmy způsobené využíváním léčebných metod v tomto článku. Ačkoliv jsou recepty, rady nebo léčebné metody v tomto článku a na celém webu Vitalitis.cz psány s nejlepším svědomím autora textu, jejich použití je na vlastní nebezpečí a mělo by probíhat výhradně po konzultaci s vaším lékařem.

Štítky

Podobné články

Back to top button