Ostatní

Jak se zbavit myší natrvalo a přírodní cestou?

Likvidace myší je dlouhodobý proces a ne vždy má jistý výsledek. Myši vypouštějí do vašeho obydlí moč a exkrementy. Můžou také přinášet nemoci, vši a podobně, a to je opravdu nebezpečné. Šíří se tak choroboplodné zárodky různých nemocí a chorob, které lidem znesnadňují život.

Rychle se rozmnožují

Nejhorší je ovšem to, že se myši velmi rychle rozmnožují. Samičky myší mají obvykle za rok deset vrhů a v jednom vrhu může být až deset mláďat, to je opravdu hodně. Celkem rychle se tak může stát, že vám myši zamoří celou vaši domácnost. Jak to vyřešit? Dvoustupňovou strategií, která podává pomocnou ruku a pomůže problém vyřešit.

Zásadním krokem je utěsnit všechny otvory, díry a místa, kudy může myš do vašeho obydlí proniknout. Díky tomu budou všechny myši ve vašem domě a nedostane se k vám už žádná nová nevítaná návštěvnice. V následujících řádcích vám přineseme jednoduché tipy a metody, jak se myší zbavit.

Žádné chemikálie a toxické látky

Myší se můžete zbavit pomocí chemikálií a toxických látek. Ovšem tyto látky, kromě myší, mohou také ublížit vám. Ne vždycky jsou bezpečné. Využijte proto naší strategii, která je na přírodní bázi a uvidíte, že to funguje. Myši se mohou objevovat prakticky všude, ničí domácí spotřebiče, jedí vaše jídlo, škrábou nábytek, otravují vám život.

To zdaleka není všechno. Jsou přenašeči nemocí a nebezpečí nákazy je vysoké. Jak myši, tak i krysy mají silné zuby, které jsou velké a pevné. Znamená to, že koušou do všeho a ničí tak vaší domácnost i stěny. Jednoduše se jich zbavte!

Přírodní a bezpečné postupy

how-to-get-rid-of-mice-permanently-in-all-natural-wayPasti a návnady se pravidelně využívají z důvodu bezpečného a přírodního přístupu, jak s myšmi nakládat. Každopádně, mrtvé myši uvnitř domu nemá rád nikdo, je to nechutné. Je ovšem jedna věc, kterou je dobré, abyste věděli. Vyvarujte se produktům, které můžete koupit v obchodě. Takovéto pasti a návnady je mnohem lepší zvládat přírodní cestou. je to o dost bezpečnější.

Technika 1 – sodovka

Možná se budete divit, ale může pomoci i sodovka. Sodovka může být velmi účinným pomocníkem pro váš boj s myšmi. Myši si totiž neumí říhnout a právě díky tomu jsou tyto tekutiny skvělým nástrojem pro hubení myší. Stačí trochu nápoje připravit do prostoru, kde je výskyt myší nejčastější. Na druhý den uvidíte několik mrtvých krys a myší. Je to sice hrozný leč účinný způsob.

Technika 2 – sádra

Jednoduchá směs suché sádry, mouky a jedné lžíce soli. Tuto směs zamíchejte a rozmístěte pro nevítané hosty. Blízko této směsi nastavte láhev s vodou. Směs vyvolává u myší žízeň a voda v dosahu zajistí, že se myši napijí. No a směs spolu s vodou vytvoří v břiše myší tuhou směs. Jde o přístup velmi ostrý, ale účinný.

Technika 3 – omítka

Sůl, mouka, omítka a čokoládový prášek. Vznikne směs, kterou můžete aplikovat na různá místa ve vaší domácnosti. Doplňte směs opět sklenicí vody. Po této vydatné svačince se myši budou chtít znovu napít. Čokoládová směs se tak díky čokoládě rozšíří do jejich těla a je po nich.

Technika 4 – kočka nebo pes

A ta poslední technika? Pořiďte si do svých domovů psa nebo kočku. Vaše zvíře bude myši děsit a neodváží se přiblížit k vaší domácnosti. Navíc kočičí temperament znamená pro myši válku, neustále nahánění ze strany koček. Dobrovolně tedy řeknou vaší domácnosti sbohem a vydají se o dům dál.

Zdroj

Zdroj náhledového obrázku: Depositphotos

Prohlašujeme, že autoři ani provozovatel webu nepřebírají zodpovědnost za případné újmy způsobené využíváním léčebných metod v tomto článku. Ačkoliv jsou recepty, rady nebo léčebné metody v tomto článku a na celém webu Vitalitis.cz psány s nejlepším svědomím autora textu, jejich použití je na vlastní nebezpečí a mělo by probíhat výhradně po konzultaci s vaším lékařem.

Štítky

Podobné články

Back to top button