Přírodní léčbaZdravé tipy

Koriandr odstraňuje z těla až 80% těžkých kovů: Vyčistěte své tělo do 42 dnů

Koriandr je jedním z nejúčinnějších čističů těžkých kovů a jiných toxických nečistot. Je užitečný k efektivní extrakci rtuti z orgánů těla. Těžké kovy jsou dle lékařských odborníků dávány do spojitosti s rakovinou, srdečními chorobami, poškozením mozku, emoční nestabilitou, onemocněním ledvin a plic včetně slabých kostí.

Koriandrové lístky obsahují mnoho zdravých živin a minerálních látek: draslík, vápník, mangan, železo a hořčík. Obsahují také vysoké množství vitamínů A a K. Jsou prokázány antiseptické, protiplísňové i protizánětlivé vlastnosti. Pomáhají snižovat rychlost šíření infekce a zánětů.

Jak koriandr používat

Lístky koriandru jsou nejlepší levnou a účinnou metodou, kterou můžete zařadit na denní pořádek. Hrst listů koriandru smíchejte s dalšími organickými látkami do konzistence smoothie.

Budete potřebovat následující ingredience:koriandr

  • ½ hrnku balených nakrájených čerstvých lístků koriandru
  • ½ hrnku jablečného džusu
  • ½ hrnku vody
  • 1 čajovou lžičku listové zeleniny v prášku (nebo jakýkoliv jiný zelený prášek)

Všechny ingredience dejte do mixéru a umixujte dohladka. Výsledky vás ohromí.

Zdroj

Zdroj náhledového obrázku: Depositphotos

Prohlašujeme, že autoři ani provozovatel webu nepřebírají zodpovědnost za případné újmy způsobené využíváním léčebných metod v tomto článku. Ačkoliv jsou recepty, rady nebo léčebné metody v tomto článku a na celém webu Vitalitis.cz psány s nejlepším svědomím autora textu, jejich použití je na vlastní nebezpečí a mělo by probíhat výhradně po konzultaci s vaším lékařem.

Štítky

Podobné články

Back to top button