Ostatní

VIDEO: Žena šla do kadeřnického salónu a mytí vlasů jí málem stálo život

Všechny ženy rády chodí do kadeřnictví. Užívají si tu skvělou péči kadeřníka, mají rády změnu, které se u něj dočkají, ať už jde o střih nebo barvu. Ovšem ne vždycky jsou ženy s výsledkem spokojené.

 

Kvalitní salóny

Příjemné odpoledne v kadeřnickém salónu má ráda každá žena, ovšem ne všechny salóny jsou důvěryhodné a přinášejí ženám bezpečí. V takových salónech existuje mnoho nebezpečí, které představují pro vaše zdraví rizika, kterých si ani nemusíte být vědomy. Takovéto nebezpečí se také prokázalo u mladé ženy Elizabeth Smith. Její návštěva v kadeřnickém salónu Blowbunny v San Franciscu skončila katastroficky. Žena po návštěvě musela spěchat do nemocnice.

Co ukázalo vyšetření?

Poté, co žena prošla řadou vyšetření, právě CT vyšetření ukázalo, že byla poškozena tepna na krku. Následná mrtvice vyvolala jednu zásadní otázku, jak se to mohlo stát?

Vysvětlení se může zdát jako nemožné, ale také lékaři potvrzují, že je tomu skutečně tak. Jde o židle v salónech krásy, které se využívají pro pohodlné mytí vlasů každé zákaznice. Když kadeřníci myjí ženám vlasy, dávají hlavu do pozice, která krku umožní pohodlné opření o okraj dřezu. Když se nedosáhne optimálního opření, může se přiškrtit krční tepna, z toho důvodu by se měl použít minimálně ručník pro podepření krku.

Video vám přináší samotný příběh Elizabeth Smith, které uzdravení trvalo osm měsíců. Chce varovat ostatní, které nemají o tomto nebezpečí ani potuchy.

Zdroj

Zdroj náhledového obrázku: Depositphotos

Prohlašujeme, že autoři ani provozovatel webu nepřebírají zodpovědnost za případné újmy způsobené využíváním léčebných metod v tomto článku. Ačkoliv jsou recepty, rady nebo léčebné metody v tomto článku a na celém webu Vitalitis.cz psány s nejlepším svědomím autora textu, jejich použití je na vlastní nebezpečí a mělo by probíhat výhradně po konzultaci s vaším lékařem.

Štítky

Podobné články

Back to top button