Jídlo a stravováníPéče o těloPřírodní léčba

Domácí lék, který pomáhá zlepšit vidění a regulovat nitrooční tlak

Ruský lékař, chirurg a oftalmolog, Vladimír Petrovič Filatov, léčí své pacienty s pomocí tohoto lékařského ošetření. Alternativní medicína je stále víc a víc využívána a tento recept je schopný léčit lidi se zrakovými problémy, zejména vyšším očním tlakem. A nutno říci, že tento recept pomáhá léčit lidi úspěšně.

Homemade-remedy-that-improves-vision-and-lower-intraocular-pressure

Jednoduchý domácí lék

Jde o lék, který si můžete připravit doma, bez problémů a to i z ingrediencí, které je možno jednoduše nakoupit v supermarketu. Lék pomáhá bránit další ztrátě zraku a také pomáhá obnovovat a zlepšovat zrak. Lidé, kteří jej začali užívat, s ním mají povětšinou pozitivní zkušenosti.

Ingredience:

  • Šťáva z 3 – 4 citrónů
  • 500g mletých vlašských ořechů
  • 300g medu
  • 100g šťávy z Aloe Vera

Příprava:

Vezměte mixér a nasypte do něj všechny jednotlivé ingredience. Pečlivě promíchejte v mixéru a konzumujte po jedné lžíci, zhruba třicet minut před jídlem, třikrát denně. Jde o vitamínovou bombu, která pomáhá regenerovat celé tělo.

Šťáva z Aloe Vera je skvělým pomocníkem při kardiovaskulárních problémech, při zánětech ženských pohlavních orgánů, tuberkulóze, onemocnění ledvin, při hemeroidech či problémech se zažíváním. Aloe Vera by však neměla být starší 2 – 3 let.

Zdroj

Zdroj náhledového obrázku: Depositphotos

Prohlašujeme, že autoři ani provozovatel webu nepřebírají zodpovědnost za případné újmy způsobené využíváním léčebných metod v tomto článku. Ačkoliv jsou recepty, rady nebo léčebné metody v tomto článku a na celém webu Vitalitis.cz psány s nejlepším svědomím autora textu, jejich použití je na vlastní nebezpečí a mělo by probíhat výhradně po konzultaci s vaším lékařem.

Štítky

Podobné články

Back to top button