Péče o těloPřírodní léčba

Jednoduchý recept na nápoj proti vysokému cholesterolu

Vysoký cholesterol je velmi nebezpečný pro každého z nás. Máte-li vysoký cholesterol, lékaři vám obvykle poradí držet dietu, než se uchýlí k napsání léků. Tento recept doporučuje mnoho lékařů, nejenže sníží cholesterol, ale také pomůže ztratit nadbytečné kilogramy. Jde o nápoj, který je velmi zdravý a plný prospěšných prvků, které pomohou celému tělu a rovněž se díky němu lépe spalují přebytečné kilogramy.

Ingredience:

  • 2 svazky petržele
  • 3 citróny
  • 2 litry filtrované vody
  • Jedlá soda

Příprava domácího léku:

Doporučujeme používat bio citróny, ovšem pokud je nemáte po ruce, je dobré jejich kůru vyčistit pomocí jedlé sody. Mezitím ohřívejte vodu a následně jí zchlaďte. Vedle si nakrájejte citrón i petržel. Přidejte do vody, přikryjte poklicí a dejte do lednice, kde tento nápoj necháte odstát.

Druhý den vezměte hrnec a nápoj nalijte do skleněného džbánu nebo tmavé sklenice. Denně konzumujte 100 ml tohoto nápoje výsledky byste měli zaznamenat již po několika dnech užívání. Budete se cítit mnohem lépe.

Zdroj

Zdroj náhledového obrázku: Depositphotos

Prohlašujeme, že autoři ani provozovatel webu nepřebírají zodpovědnost za případné újmy způsobené využíváním léčebných metod v tomto článku. Ačkoliv jsou recepty, rady nebo léčebné metody v tomto článku a na celém webu Vitalitis.cz psány s nejlepším svědomím autora textu, jejich použití je na vlastní nebezpečí a mělo by probíhat výhradně po konzultaci s vaším lékařem.

Štítky

Podobné články

Back to top button