Péče o těloPřírodní léčba

Návod: Cibule vyčistí vzduch v místnosti a zbaví vás kašle

V tomto článku vám ukážeme, jak udělat účinný lék, který vám pomůže zbavit se kašle, nachlazení a chřipkových virů. Nakrájenou cibuli si dávali k posteli již staří předkové. Dokáže pohltit viry a bakterie, které se šíří vzduchem. cibuleVšichni víme, že cibule je nabitá zdravými živinami, které vám poskytnou mnoho zdravotních výhod.

Věděli jste o tom, že cibuli můžete použít na zmírnění kašle a příznaků chřipky? Umístěte cibuli na noční stolek a nechte jí tam přes noc. Tento domácí lék je velmi jednoduchý a snadný.

Budete potřebovat:

  • ½ velké bílé cibule
  • čtvercový kus tenké látky nebo buničiny
  • malou misku

Polovinu cibule dejte do kuchyňského robotu a rozsekejte. Nasekanou cibuli umístěte do středu buničitého čtverce. Čtverec složte rohy k sobě suchými částmi. Tento obklad nechte položený na nočním stolku. Měl by být těsně u vaší hlavy nebo u hlavy spícího dítěte, které trpí kašlem.

Zdroj

Zdroj náhledového obrázku: Depositphotos

Prohlašujeme, že autoři ani provozovatel webu nepřebírají zodpovědnost za případné újmy způsobené využíváním léčebných metod v tomto článku. Ačkoliv jsou recepty, rady nebo léčebné metody v tomto článku a na celém webu Vitalitis.cz psány s nejlepším svědomím autora textu, jejich použití je na vlastní nebezpečí a mělo by probíhat výhradně po konzultaci s vaším lékařem.

Štítky

Podobné články

Back to top button