Péče o těloPřírodní léčba

Vaše vlasy za nic nestojí? Ricinový olej vám účinně pomůže

Máte vlasy zplihlé, bez objemu, slabé a zničené? Potřebujete jim dodat vitamíny, aby byly zase hezké a krásně se leskly? Použijte ricinový olej, ten je pro vaše vlasy a jejich strukturu to nejlepší. Má mnoho vlastností, je bohatý na vitamín E, na minerály a bílkoviny. Ricinový olej má také silné antibakteriální a protiplísňové vlastnosti.

Malý zázrak pro vlasy

Ricinový olej je bohatý na omega – 9 mastné kyseliny. Ty jsou důležité pro správnou výživu folikul. Dále ricinový olej stimuluje opětovný růst vlasů. Jestli vám tedy vlasy nerostou, sáhněte právě po něm. Obsahuje 90% kyseliny ricinolejové a nenasycené omega-9 mastné kyseliny.

Kromě jiného může pomoci zahustit také obočí a řasy. Ricinový olej proniká hluboko do pórů a stimuluje růst vlasů. Doporučujeme pokožku hlavy pravidelně tímto zázračným olejem masírovat a výsledky se brzy dostaví. Ricinový olej poskytuje další zdravotní výhody. Jaké například?

how-to-save-and-regrow-your-hair-with-only-one-ingredient-600x317

  1. Lupy

Ricinový olej má antibakteriální, fungicidní a insekticidní vlastnosti. Umí chránit pokožku od mnoha mikrobů, houbových infekcí a pomáhá také léčit lupy.

  1. Akné

V ricinovém oleji najdete ricinolejové kyseliny, na ně je velmi bohatý. A tyto kyseliny jsou velmi vhodné při léčbě kožních nemocí.

  1. Zácpa

Ricinový olej brání zánětům v těle a pomáhá k lepšímu pohybu střev, stimuluje je.

  1. Zlepšuje průtok lymfy

Doktor David Williams uvádí, že na zlepšení toku lymfy není lék, který by měl lepší schopnosti. Ricinový olej vám pomůže dosáhnout mnoha zlepšení.

  1. Regulace menstruačního cyklu

Umí také uvolňovat svaly, což pozitivně působí ve chvíli, kdy ženy prožívají menstruační křeče.

Ricinový olej je dále skvělý pří léčbě:

  • Migrény
  • Popálenin
  • Průjmů a dalších zánětů střev
  • Plísně mezi prsty

Léčba pomocí ricinového oleje

Jde o jednu z metod léčby, která může pomoci při mnoha onemocněních. Například může pomoci při problémech s ledvinami, při oteklých kloubech, syndromu dráždivého tračníku, při trávicích problémech, při menstruačních křečích a podobně.

Vezměte kousek látky, namočte jí do ricinového oleje a přiložte na kůži. Nechte jednu hodinu působit. Tento postup opakujte alespoň třikrát týdně. Pro dosažení co nejlepšího výsledku dejte na obklad tepelnou podložku.

Zdroj

Zdroj náhledového obrázku: Depositphotos

Prohlašujeme, že autoři ani provozovatel webu nepřebírají zodpovědnost za případné újmy způsobené využíváním léčebných metod v tomto článku. Ačkoliv jsou recepty, rady nebo léčebné metody v tomto článku a na celém webu Vitalitis.cz psány s nejlepším svědomím autora textu, jejich použití je na vlastní nebezpečí a mělo by probíhat výhradně po konzultaci s vaším lékařem.

Štítky

Podobné články

Back to top button