Péče o tělo

Výsledky rentgenu dítěte zanechali lékaře v šoku!

Nikdo není neomylný, chybu občas udělá každý. Bohužel se to stává i lékařům. Jejich chyby však bývají často nákladné a co hůř, můžou ohrožovat něčí lidský život. Existuje mnoho případů, kdy lékaři udělali chybu. Tento článek se zaměřuje na chlapce, kterého trápili delší dobu bolesti žaludku. Co se stalo?

X-Ray-SHOCKS-Doctors-After-Child-Complains-Of-AGONIZING-Stomach-Pain

Nevinné bolesti žaludku

Chlapce ve věku 3 let bolel žaludek a rodiče jej proto rozhodli vzít na vyšetření k lékaři. Ten poté, co dítě prohlédl, předepsal léky ke zmírnění bolesti. Chlapci však po nějaké době nebylo lépe, jeho zdravotní stav se nelepšil a tak jej rodiče vzali do nemocnice, kde chtěli provést další vyšetření.

V nemocnici Metro Hospital in Faridabad v Indii, kde chlapce rodiče odvezli, nařídili lékaři rentgenové vyšetření. Jaké bylo jejich překvapení a šok, když zjistili přítomnost kovových předmětů v chlapcově střevu. První lékař špatně určil diagnózu a předepsal chlapci pouze léky, které mu ulevovaly od bolesti.

Rychlá operace

V chlapcově žaludku se objevily baterie, mince a 29 magnetek. Situace byla natolik alarmující, že doktor Brahn datt Pathak nařídil okamžitou operaci. Pravděpodobně během svých zábavných her chlapec zjistil, že může být velká zábava spolknout všechny tyto předměty. A ty mu poškodily břicho. Nemuselo k tomu dojít, kdyby byly objekty malé, prošly by jednoduše střevy během vylučování. To však nebyl tento případ.

Operace trvala tři hodiny a z chlapcových střev lékaři odstranili všechny kovové předměty. Doktor Pathak uvedl, že je velmi špatné, že si jiný lékař nevšiml chlapcova stavu a nejednal jinak. V současnosti je chlapec v pořádku, prospívá. Jde však o varování pro rodiče, kteří by měli být na své děti opatrní, aby dětem zajistily bezpečný domov. Stačí odstranit nebezpečné předměty z dosahu dětí.

Zdroj

Zdroj náhledového obrázku: Depositphotos

Prohlašujeme, že autoři ani provozovatel webu nepřebírají zodpovědnost za případné újmy způsobené využíváním léčebných metod v tomto článku. Ačkoliv jsou recepty, rady nebo léčebné metody v tomto článku a na celém webu Vitalitis.cz psány s nejlepším svědomím autora textu, jejich použití je na vlastní nebezpečí a mělo by probíhat výhradně po konzultaci s vaším lékařem.

Štítky

Podobné články

Back to top button