Přírodní léčba

Pravdivý příběh o muži s rakovinou: vyléčily ho bezinky, čtěte recept

Reálný příběh o muži, který se zachránil před smrtí na rakovinu – budete šokováni, co se dočtete. Díky jedné úžasné rostlině se mu podařilo rakovinu porazit. V roce 2002 mu lékaři diagnostikovali benigní nádor na mozku o velikosti 5,5 cm.

V bulharské Sofii provedli zákrok a pacient si vedl skvěle, ale po dvou letech se nádor vrátil, ale s mnohem horší prognózou (metastazující rakovina). Muž podstoupil další operaci, kdy mu byl laserem nádor opět odstraněn, ale s důsledkem paralýzy levé ruky a nohy.

Jeho život se stal závislý na péči onkologů. Radioterapie však nepomáhala, nádor se vyskytl znovu a s tím další plánovaný zákrok. Po několika měsících rehabilitačního procesu se pacient potkal s jiným mužem, který mu změnil život. Tento muž se zmiňoval o tom, že měl rakovinu ledvin a zbývaly mu asi jen 3 – 4 měsíce života. Na radu jedné ženy konzumoval černé bezinky. Už jste o nich někdy slyšeli, jakožto o léku na rakovinu? Černý bez je rostlina, která nás na konci srpna a začátkem září obdarovává zralými plody se silně hojivými a léčivými vlastnostmi.

Postup je velmi jednoduchý

Vyberte si krásně zralé bezinky vypadající jako borůvky, pak je umyjte a usušte na vzduchu. Pak začnete s vrstvením bezinek do sklenice s cukrem až k jejímu vrcholu. Sklenici umístěte na slunce, tím urychlíte proces fermentace. Po dvou týdnech je uložte i s láhví do lednice. Vydrží vám tam až jeden rok, protože spotřeba je minimální. Stačí pouze jedna lžička 10 minut před snídání. Zní to velmi jednoduše, ale ve spojitosti s děsivými diagnózami vám tento lék jistě pomůže. Po 5 měsících vyřknutí, že pacient zemře na rakovinu, se mu naopak život prodlužuje. První kontrola po 5 měsících proběhla v pořádku a nyní i po 4 letech stále bez relapsu onemocnění. Podobně by tento lék měl zabírat i na rakovinu prsu. Ačkoliv vám bezinky v ústech mohou na začátku užívání způsobovat nutkání na zvracení, na jejich nepříjemnou chuť si zvyknete. Zvyšují totiž i imunitní systém a člověk se po nich cítí skvěle.

Zdroj

Zdroj náhledového obrázku: Depositphotos

Prohlašujeme, že autoři ani provozovatel webu nepřebírají zodpovědnost za případné újmy způsobené využíváním léčebných metod v tomto článku. Ačkoliv jsou recepty, rady nebo léčebné metody v tomto článku a na celém webu Vitalitis.cz psány s nejlepším svědomím autora textu, jejich použití je na vlastní nebezpečí a mělo by probíhat výhradně po konzultaci s vaším lékařem.

Štítky

Podobné články

Back to top button