Péče o těloPřírodní léčba

Pelyněk: Tato úžasná bylina zabíjí 98% nádorových buněk in vitro, za pouhých 16 hodin

Léčba rakoviny je různá. Může se léčit operací nádorů, radioterapií, chemoterapií či kombinací více metod najednou. Ať už je to jakkoliv, tyto metody bývají zásahem do lidského těla a v případě chemoterapie jde o metodu, která je velmi agresivní pro lidské tělo. A ne vždycky umí tyto metody pomoci. Stále častěji a častěji se hovoří o přírodních cestách, které pomohou vyléčit rakovinu. Jak je to doopravdy? Existuje nějaká přírodní cesta, jak se vypořádat s rakovinou?

Zázračná bylina

Tato bylina je schopná zabít v umělém prostředí laboratoře až 98% nádorových buněk. A jak dlouhý časový interval k tomu potřebuje? Budete se divit, ale vystačí jí jen 16 hodin. Vědci se snaží již dlouho přijít na lék, který by byl schopný jednou pro vždy tuto nemoc zničit. Tato bylina je známá jako „sladký pelyněk“ nebo také „Artemisia annua“. Obsahuje složku známou jako artminisinin, která je schopná zničit buňky rakoviny prsu.

Tato látka je velmi účinná, už jen to, že dokáže zabít až 98% rakovinných buněk za pouhých šestnáct hodin je dech beroucí a ohromující, byť je to in vitro. A co víc, když tuto bylinu nakombinujete se železem, její účinky se stávají silnějšími. Vědecky je dokázáno, že rakovinné buňky zničeny, pokud se k této bylině přidává také železo. Tato kombinace skvěle ničí rakovinu prsu.

amazing-herb-kills-98-of-cancer-cells-in-just-16-hours

Jak pomáhá?

Bylina spolu se železem napadá receptory, které pomáhají při buněčném dělení. Rakovinné buňky mají obrovské množství těchto receptorů. Ve zdravých buňkách se nachází receptorů výrazně méně. A to je důvod, proč kombinace železa a artemisininu je tak silná a v boji proti rakovině tak účinná.

Proces, ve kterém jsou rakovinné buňky zabity, se také nazývá apoptóza, což také znamená sebedestrukce. Extrakt železa a artemisininu je velmi obtížné získat, vytváří se totiž ve velmi malém množství. Vyrábí se ho zhruba 50 – 60 tun za jeden rok. Ovšem svitla naděje. Existuje totiž reálná šance, že se výroba může zvýšit, jelikož se zvyšuje povědomí o této možnosti léčby. To samozřejmě bude mít vliv také na cenu tohoto extraktu.

Zdroj

Zdroj náhledového obrázku: Depositphotos

Prohlašujeme, že autoři ani provozovatel webu nepřebírají zodpovědnost za případné újmy způsobené využíváním léčebných metod v tomto článku. Ačkoliv jsou recepty, rady nebo léčebné metody v tomto článku a na celém webu Vitalitis.cz psány s nejlepším svědomím autora textu, jejich použití je na vlastní nebezpečí a mělo by probíhat výhradně po konzultaci s vaším lékařem.

Štítky

Podobné články

Back to top button