Péče o těloPřírodní léčbaZdravé tipy

Ošetřete si pleť touto vodou jednou týdně a obličej bude vypadat mladší o deset let

Také jste podráždění, když na svém obličeji objevíte vrásky? Každý chce vypadat mladě, nicméně stárnutí je přirozená součást života. Můžete stárnutí však maličko oddálit a zbavit se vrásek a to během jednoto týdne. V tomto článku vám přinášíme recept na přípravek, který využívaly ženy v Japonsku. Jaké je to tajemství?

Základem je rýže

Tajemstvím je rýže. Její stříbřitě bílá zrna mají překvapivě mnoho zdravotních výhod a to zejména, pokud jde o kůži. Rýže tak může pomoci udržovat obličej čistý, hladký, zmírnit či úplně odstranit matné skvrny a celkově zlepšit vzhled pokožky. Kyselina linolová, která je v rýži obsažena,  je skvělou prevencí proti rakovině.

Může podporovat tvorbu kolagenu v buňkách, vrásky se zmenšují a tak měníte svůj vzhled. Také skvalen, který byl v rýži nalezen, může chránit před slunečními paprsky a také pomáhá v omlazování pokožky. Níže přikládáme recept na úžasnou rýžovou vodu. Připravíte ji snadno a jednoduše v pohodlí vašeho domova.

aid1295618-728px-Look-Ten-Years-Younger-Step-2-Version-2

Ingredience:

  • 3 lžíce rýže
  • 1 polévková lžíce mléka
  • 1 polévková lžíce organického medu
  • Šálek vody

Jak tento lék připravit?

Na mírném ohni povaříme rýži. Jakmile rýže dosáhne varu, dejte jí stranou do chladu a přeceďte jí, abyste získaly rýžovou vodu. Tu smíchejte s medem a mlékem a důkladně promíchejte. Použijte na celý obličej, počkejte přibližně patnáct minut a poté z obličeje jemně masku smyjte vodou.

Toto ošetření provádějte minimálně jednou týdně, abyste dosáhly co možná nejlepších výsledků. Jde o čistě přírodní pleťovou masku, kterou vyrobíte jednoduše. Díky jejímu pravidelnému používání budete vypadat až o deset let mladší. Do vaší pokožky dodává mnoho potřebných vitamínů a zvyšuje průtok krve. Vyzkoušejte jí a podělte se s námi o vaše vlastní zkušenosti.

Zdroj

Zdroj náhledového obrázku: Depositphotos

Prohlašujeme, že autoři ani provozovatel webu nepřebírají zodpovědnost za případné újmy způsobené využíváním léčebných metod v tomto článku. Ačkoliv jsou recepty, rady nebo léčebné metody v tomto článku a na celém webu Vitalitis.cz psány s nejlepším svědomím autora textu, jejich použití je na vlastní nebezpečí a mělo by probíhat výhradně po konzultaci s vaším lékařem.

Štítky

Podobné články

Back to top button