Péče o tělo

Jak se zbavit nechtěných chloupků

Chloupky jsou na některých částech těla estetickým problémem a mnoho lidí trpí nejistotou, zda jsou vidět či nikoliv. Zbavit se jich není zrovna jednoduché a vámi zvolené metody často nefungují. My pro vás máme jednoduchý recept, jak se nežádoucích chloupků zbavit a váš obličej bude zase krásný jako dříve.

Spalte nějaké skořápky vlašských ořechů a jejich popel zalijte litrem vody. Směs nechte odstát po dobu 12 hodin. Poté do této směsi namočte vatový tampón a lehce s ním přejíždějte chloupky, kterých se chcete zbavit.

Nechte působit po dobu 30 minut a následně místo omyjte vodou. Pro dosažení těch nejlepších výsledků opakujte postup 2-3x denně. Ve velmi krátké době chloupky zmizí a vy si budete připadat daleko atraktivnější.

Zdroj

 

Zdroj náhledového obrázku: Depositphotos

Prohlašujeme, že autoři ani provozovatel webu nepřebírají zodpovědnost za případné újmy způsobené využíváním léčebných metod v tomto článku. Ačkoliv jsou recepty, rady nebo léčebné metody v tomto článku a na celém webu Vitalitis.cz psány s nejlepším svědomím autora textu, jejich použití je na vlastní nebezpečí a mělo by probíhat výhradně po konzultaci s vaším lékařem.

Štítky

Podobné články

Back to top button