Péče o těloZdravé tipy

Jak obnovit imunitní systém? S tímto návodem to jde za 15 sekund!

Oslabený imunitní systém může zapříčinit řadu závažných onemocnění – značí i fakt, že tělo není správně chráněno. Organismus je náchylnější k infekcím (bakterie, viry, toxiny) a dalším nástrahám, které se snaží na tělo zaútočit.

Hrozí vám častější výskyt nemocí a vaše tělo se s nimi bude potýkat dlouho a opakovaně. Nemusí se jednat jen o obyčejnou rýmu či nachlazení, mohou to být i vážnější choroby. Problémy s imunitním systémem proto není radno podceňovat. Máte problémy s oslabenou imunitou? Jeden ruský odborník přichází se skvělým a jednoduchým řešením!

Profesor Dr. Sergej Bubnovsky je slavný moskevský specialista na kinezioterapii a doporučuje jednoduchou techniku, jak vyzrát na imunitní systém, jak jej posílit. A jak na to?

ice-cubes-1224804_960_720

Posílit imunitu je jednoduché!

Každý den po návratu domů nalijte do umyvadla či vany 10 – 15 cm studené vody. Pozor, nepřilévejte do ní teplou vodu! Pak to chce zatnout zuby a naboso si tam nohama stoupnout. Vydržte zhruba 10 – 15 sekund. Během této doby si můžete zazpívat či dokonce zatančit, odvede to vaší pozornost od pocitu zimy.

Poté z vany či umyvadla vyjděte a nohy si osušte drsnějším ručníkem z froté materiálu. Na vysušené nohy si natáhněte vlněné ponožky a je hotovo! Tento postup doporučujeme opakovat každý večer a váš imunitní systém se po nějaké době velmi výrazným způsobem změní a zlepší.

Jestliže zrovna máte chřipkou, pak je to důvod navíc, abyste se rozhodli zvýšit váš imunitní systém. Pokud u vás chřipka zrovna probíhá, doporučujeme metodu opakovat jednou za 4 hodiny. Napadá vás otázka, co když se můj zdravotní stav zhorší? Nemusíte se bát, tímto postupem si organismus upevníte a zlepší se také imunitní systém. Tak jen do toho!

Zdroj

Zdroj náhledového obrázku: Depositphotos

Prohlašujeme, že autoři ani provozovatel webu nepřebírají zodpovědnost za případné újmy způsobené využíváním léčebných metod v tomto článku. Ačkoliv jsou recepty, rady nebo léčebné metody v tomto článku a na celém webu Vitalitis.cz psány s nejlepším svědomím autora textu, jejich použití je na vlastní nebezpečí a mělo by probíhat výhradně po konzultaci s vaším lékařem.

Štítky

Podobné články

Back to top button