Péče o těloPřírodní léčba

Jak nejlépe vyčistit uši a léčit záněty? Tímto způsobem!

Žlutá pryskyřičná látka, která se vylučuje pomocí zvukovodů nevypadá zrovna vábně. Má za úkol udržet uši daleko od nečistot, bakterií a prachu. Většina lidí si myslí, že je tato látka zbytečná a navíc nehygienická, proto své uši čistí velmi často. Někdy ovšem mohou uši vylučovat příliš mnoho takovéto látky. A čištěním vatovými tyčinkami bakterie posouvají zpět do vnitřní části ucha.

Nepříjemná onemocnění

ušiPřebytečný maz z uší je možno odstranit přirozeně, např. během mluvení či během jídla. Někdy to může vést k nepříjemným příznakům jako je bolest hlavy a ucha, problémy se sluchem, s nosními dutinami a někdy se dokonce objevují také závratě. Dr. David Hill přináší přirozené řešení a tvrdí, že směs octa a alkoholu může v čištění uší skutečně pomoci.

Jak na to?

Vše je hotovo za chviličku, nemusíte nikam chodit, zvládnete vše v pohodlí domova. Stačí do ucha nanést pár kapek této směsi, naklonit hlavu na stranu tak, aby směs z ucha nevytekla a vydržet takto po dobu jedné minuty. Hlavu poté narovnejte zpátky a maz bude z ucha vytékat ven.

Jde o přírodní lék, který pomůže při čištění ucha nebo při bolestech uší i při zánětech, které vás mohou trápit.

Zdroj

Zdroj náhledového obrázku: Depositphotos

Prohlašujeme, že autoři ani provozovatel webu nepřebírají zodpovědnost za případné újmy způsobené využíváním léčebných metod v tomto článku. Ačkoliv jsou recepty, rady nebo léčebné metody v tomto článku a na celém webu Vitalitis.cz psány s nejlepším svědomím autora textu, jejich použití je na vlastní nebezpečí a mělo by probíhat výhradně po konzultaci s vaším lékařem.

Štítky

Podobné články

Back to top button