Jídlo a stravováníPéče o těloZdravé tipy

Máte úrodu okurek? V detoxikaci jsou nepostradatelné

Trávení potravy v žaludku může být komplikované i z toho důvodu, že trávicí trakt špatně štěpí tuky. Ty se následně ukládají do tkání a vy se cítíte frustrovaní. Pokud se chcete rychle zbavit tuku, nabízíme vám řešení.

Představíme vám nápoj vhodný pro detoxikaci. Neutralizuje dopad toxinů na lidské tělo, umožňuje správné vstřebávání živin z potravy a působí proti rakovině. Toxické sloučeniny vážně poškozují naše zdraví. Tento nápoj účinně snižuje nadváhu, urychluje metabolismus, čistí tělo od toxinů a celkově ho vyživuje. Přebytek tuku v žaludeční oblasti a jeho špatné vstřebávání může způsobovat hypertenzi, cukrovku i onemocnění srdce.

Klíčovým faktorem pro spalování tuku v žaludeční krajině je zdravá strava a pravidelné cvičení. V další části tohoto článku si ukážeme, jak si přichystat nápoj.

Složení:

  • 1 okurka
  • ½ citrónu
  • 1 svazek petržele
  • 1 lžička strouhaného zázvoru
  • 1/3 sklenice vody

Postup:

Všechny přísady umístěte do odšťavňovače a dobře promíchejte. Vypijte každý večer před spaním, dokud nedosáhnete požadovaných výsledků. Spolu se cvičením a zdravou stravou je to ideální kombinace.

Zdroj

Zdroj náhledového obrázku: Depositphotos

Prohlašujeme, že autoři ani provozovatel webu nepřebírají zodpovědnost za případné újmy způsobené využíváním léčebných metod v tomto článku. Ačkoliv jsou recepty, rady nebo léčebné metody v tomto článku a na celém webu Vitalitis.cz psány s nejlepším svědomím autora textu, jejich použití je na vlastní nebezpečí a mělo by probíhat výhradně po konzultaci s vaším lékařem.

Štítky

Podobné články

Back to top button