Jídlo a stravováníPéče o těloPřírodní léčba

3 jednoduché koktejly, které vám pomohou s trávením

Během letních dní si člověk dopřává více dobrot, než obvykle. To může vést k zažívacím problémům, které způsobují nezdravá a tučná jídla. Pokud často trpíte na špatné zažívání, nemusíte zoufat. Máme pro vás řešení. V tomto článku vám ukážeme, jak vyřešit potíže s trávením. Níže uvedené recepty, vás zbaví příznaků za pouhých 30 minut.

Správné trávení je důležité pro lidský organismus

Všichni víme, jaké rozhodující funkce má trávicí soustava. Zbavuje tělo všech škodlivých látek a odpadu, které nepotřebujeme. Je tedy velmi důležité, aby náš trávicí trakt byl plně funkční. Z toho důvodu vám přinášíme tři recepty, které zrychlí vás metabolismus a urychlí trávení.

Recept číslo 1:

tráveníKaždé ráno na lačno nebo během několika hodin po prvním jídle, vypijte 2 lžíce olivového oleje s trochou citrónové šťávy. Tato zdravá směs aktivuje váš metabolismus a urychlí trávení.

Recept číslo 2:

Vymačkejte dva bio citróny do sklenice s vodou a tu vypijte. Látky obsažené v citrónu nastartují zažívací procesy a urychlí trávení.

Recept číslo 3:

Smíchejte jednu lžičku jedlé sody se sklenicí vlažné vody. Jedlá soda uklidní rozbouřený žaludek a pálení žáhy. Tento způsob však není vhodný pro lidi, kteří mají žaludeční vředy.

Do svého jídelníčku také zařaďte více syrové zeleniny a ovoce. To samé platí pro celozrnné obiloviny, které by neměly chybět na vašem talíři. Dostatečný příjem tekutin napomáhá lepšímu zažívání díky vyplavování toxinů.

Zdroj

Zdroj náhledového obrázku: Depositphotos

Prohlašujeme, že autoři ani provozovatel webu nepřebírají zodpovědnost za případné újmy způsobené využíváním léčebných metod v tomto článku. Ačkoliv jsou recepty, rady nebo léčebné metody v tomto článku a na celém webu Vitalitis.cz psány s nejlepším svědomím autora textu, jejich použití je na vlastní nebezpečí a mělo by probíhat výhradně po konzultaci s vaším lékařem.

Štítky

Podobné články

Back to top button