Péče o těloZdravé tipy

Nejlepší nápoj pro ženy proti celulitidě: Lněný čaj

Připravte si s námi tento silný nápoj, který zatočí s celulitidou a navíc urychluje proces hubnutí. Vaše kůže se stane daleko pevnější. Jedná se o čaj, jehož základ tvoří lněná semínka.

Lněné semínko je vynikajícím zdrojem mnoha zdravých živin. Jsou tu vitamíny, minerály, mastné kyseliny a vláknina. Společným působením regulují funkce GIT. Tento čaj, který si dnes připravíme, pomáhá také při vylučování toxinů a škodlivých látek z těla, snižuje hladinu cukru v krvi a potlačuje chuť k jídlu. Poskytuje tělu lecitin – čistí střeva. Lněné semínko urychluje proces spalování tuků, zejména v břišní oblasti. Udržuje vás také na ideální tělesné hmotnosti. Kromě toho, že zmírňuje projevy celulitidy je tento čaj vhodný i pro jedince po chronických operacích (gastritida, žaludeční vředy, pyelonefritida, cystitida a hemoroidy). Zde je to, co je potřeba udělat:

Ingredience:

  • 1 litr vroucí vody
  • 3 lžíce lněného semínka

3 polévkové lžíce lněného semínka zalijte vařící vodou. Směs nechte odstát přes noc. Můžete použít termosku nebo misku s víkem. Každou noc tento postup opakujte a dělejte si čaj čerstvý.

Jak konzumovat:

Vypijte 150 ml 3-4x denně, 30 minut před hlavními jídly. Pijte 10 dnů, pak si udělejte stejně dlouhou přestávku. Opakujte tak dlouho, dokud nebudete spokojeni s výsledky. Během léčebné terapie pijte dostatečné množství vody.

Pravidelnou konzumací lněného čaje se vaše pleť stane pružnější a zdravější.

Poznámka: tento čaj není vhodný pro lidi, kteří trpí ledvinovými kameny a problémy s játry.

Zdroj

Zdroj náhledového obrázku: Depositphotos

Prohlašujeme, že autoři ani provozovatel webu nepřebírají zodpovědnost za případné újmy způsobené využíváním léčebných metod v tomto článku. Ačkoliv jsou recepty, rady nebo léčebné metody v tomto článku a na celém webu Vitalitis.cz psány s nejlepším svědomím autora textu, jejich použití je na vlastní nebezpečí a mělo by probíhat výhradně po konzultaci s vaším lékařem.

Štítky

Podobné články

Back to top button