Péče o těloPřírodní léčba

Jak léčit cysty a myomy pomocí pórku a medu

V tomto článku si ukážeme, jak se dělá nejsilnější lék, který je velmi užitečný a efektivní proti mnoha zdravotním problémům – zejména proti cystám, srdečním chorobám a toxinům nahromaděných v organismu. Toto velmi účinné dvousložkové kombo je jednoduché na přípravu. Stačí vám k tomu med a pórek.

Nejsilnější léky najdete doma

Med a pórek obsahují silné složky, jenž pomáhají regenerovat celé tělo. Základní složkou je pórek. Latinsky se mu říká sempervivum, což znamená vždy živý. Již Staří Řekové a Římané pěstovali ve svých domovech pórek. Používali jej zejména na hubení hmyzu. V dnešní době se pórek stal oblíbeným lékem v moderní domácnosti. Držte se našich pokynů a během pár chvil si vytvoříte zázračný a přírodní elixír zdraví. Níže naleznete návod, co je potřeba udělat.

Jak vyrobit silný lék z pórku a medu

Na výrobu léku potřebujete pórek a med. Následně stačí jen pár drobných úprav a magický lék máte hotový.cysty

  • 300 g pórku s listy
  • 500 g medu

V prvním kroku nasekáme pórek s listy na malé kousky a dáme je do medu. Následně vše vložíme do lednice a necháme uležet po dobu 2-3 dnů. Po uplynutí této doby, můžete začít lék konzumovat. V ideálním případě užíváme jednu polévkovou lžíci denně, hned po probuzení a na lačno. Zároveň se ujistěte, že nebudete nic jíst ani pít v následujících 2 hodinách. Budete ohromeni, jaké účinky se projeví na vašem těle. Tento domácí lék je velmi užitečný a efektivní pro stimulaci metabolismu, rovněž čistí tělo od všech škodlivých toxinů.

Lékařští experti tvrdí, že lidské tělo hromadí více škodlivých toxinů a odpadu během zimních měsíců, ale klidně si tuto směs připravte i v létě. To je důvod, proč jsou nesmírně důležité přírodní léky – pomáhají detoxikovat organismus, zmírňují únavu a posilují přirozenou imunitu těla. Lékaři v Rusku tento lék používají jako preventivní léčbu na onemocnění srdce a při problémech s výskytem cyst.

Zdroj náhledového obrázku: Depositphotos

Prohlašujeme, že autoři ani provozovatel webu nepřebírají zodpovědnost za případné újmy způsobené využíváním léčebných metod v tomto článku. Ačkoliv jsou recepty, rady nebo léčebné metody v tomto článku a na celém webu Vitalitis.cz psány s nejlepším svědomím autora textu, jejich použití je na vlastní nebezpečí a mělo by probíhat výhradně po konzultaci s vaším lékařem.

Štítky

Podobné články

Back to top button