Jídlo a stravováníPřírodní léčba

Konzumujte tyto dvě potraviny a snižte riziko vzniku rakoviny na minimum

Americký lékař Carolyn Anderson přišel s velmi jednoduchým receptem, který skvěle funguje jako prevence proti rakovině. Jedná se o směs potravin, které jsou běžně dostupné. Recept je přitom starý téměř 2000 let a je založen na tradicích východní Indie. Carolyn Anderson tvrdí, že pokud jsou tyto složky konzumovány každý den je šance na onemocnění rakovinou minimální.

Složení:

  • 1/4 lžičky kurkumy
  • 1/2 lžičky olivového oleje
  • čerstvě namletý černý pepř

Recept:

potravinSmíchejte kurkumu s olivovým olejem. K tomu přidejte čerstvě namletý černý pepř. Všechny tři složky pořádně a pečlivě promíchejte. Celou směs můžete konzumovat samostatně, nebo ji použít jako doplněk různých zálivek do salátů.

Jak konzumovat

Pokud budete tuto směs konzumovat, můžete si ji naředit s vodou, pokud je vám její chuť nepříjemná. Pokud ji chcete přidat do jiných jídel, ujistěte se, že ji přidáte až na konci vaření. Pokud by byla vložena na začátku, přišla by o všechny pozitivní vlastnosti pro tělo.

Tato přírodní směs nemá žádné vedlejší účinky, tvrdí Dr. Anderson.

Nejnovější výzkumy ukazují, že kurkuma pomáhá bojovat proti mnoha druhům rakoviny. Má pouze jednu vadu, špatně se rozkládá v organismu. Z toho důvodu se kombinuje s pepřem nebo zázvorem, které pomáhají zvyšovat účinky kurkumy až o 200% a zároveň se díky tomu lépe vstřebává.

Zdroj

Zdroj náhledového obrázku: Depositphotos

Prohlašujeme, že autoři ani provozovatel webu nepřebírají zodpovědnost za případné újmy způsobené využíváním léčebných metod v tomto článku. Ačkoliv jsou recepty, rady nebo léčebné metody v tomto článku a na celém webu Vitalitis.cz psány s nejlepším svědomím autora textu, jejich použití je na vlastní nebezpečí a mělo by probíhat výhradně po konzultaci s vaším lékařem.

Štítky

Podobné články

Back to top button