Péče o těloPřírodní léčbaZdravé tipy

Neuvěříte, co stačí vložit do pupíku, abyste se zbavili nachlazení a bolestí

Nachlazení, chřipka, kašel, bolesti břicha i menstruace dokážou pěkně potrápit.  Obvykle si na bolest vezmeme analgetika a nachlazení se snažíme vypotit v posteli. Přinášíme vám babský lék, který je v lidovém léčitelství velmi známý. Stačí vám k tomu jen bavlna a brandy. Jednoduché, že? Tato metoda je velmi účinná, uvolňuje celé tělo a zbavuje ho bolesti.

brandy

Léčba chřipky a nachlazení

Budete-li touto metodou léčit chřipku, nachlazení, bolesti svalů, je to velmi účinné. Je to skvělá alternativa k běžným lékům, které si můžete koupit v lékárnách. Jste-li nachlazení či máte chřipku, vezměte kus bavlny, namočte jí do brandy, vymačkejte a vložte do pupíku, aby vám z něj bavlna nevypadla, můžete si pomoci lepicí páskou, obinadlem či šátkem, který si okolo břicha zavážete. Bude to i pro vás pohodlnější.

U menstruačních bolestí můžete využít stejnou metodu. Lehněte si na záda, namočte bavlnu do brandy a stiskněte jí rukama.

Zabraňuje i zvracení během cestování. Opět namočte bavlnu do brandy, vymačkejte jí, posypte solí a vložte jí do pupíku, kde jí držte.

Zdroj

Zdroj náhledového obrázku: Depositphotos

Prohlašujeme, že autoři ani provozovatel webu nepřebírají zodpovědnost za případné újmy způsobené využíváním léčebných metod v tomto článku. Ačkoliv jsou recepty, rady nebo léčebné metody v tomto článku a na celém webu Vitalitis.cz psány s nejlepším svědomím autora textu, jejich použití je na vlastní nebezpečí a mělo by probíhat výhradně po konzultaci s vaším lékařem.

Štítky

Podobné články

Back to top button