Přírodní léčbaZdravé tipy

Trápí vás zažívací potíže? Zkuste si připravit tento domácí lék zvaný Koumiss

Jde o známý a nejlepší ruský domácí lék Koumiss. Pomáhá regenerovat mikroflóry v žaludku, je proto velmi dobré, když si zkusíte tento domácí lék připravit i vy.

Koumiss

Ingredience:

  • 2 lžíce medu
  • šálek vařící vody
  • 1 litr mléka
  • 2 lžíce kefíru
  • 1 lžička sušeného droždí

Postup:

V šálku vařící vody rozpusťte med, řádně promíchejte a směs nalijte do velké nádoby. K této směsi přidejte kefír a mléko. Zamíchejte a poté si připravte dvě vrstvy gázy, přikryjte a dejte na teplé místo, kde necháte lék odpočívat po dobu tří dnů. Po třech dnech přidejte lžičku sušeného droždí a zamíchejte. Znovu si připravte gázu a přikryjte.

Jakmile se začnou v nádobě objevovat bubliny, je tento ruský domácí lék hotový. Nádobu přesuňte z teplého místa do lednice a pijte 0,5 dl třikrát denně, a to půl hodiny před jídlem. Ideální je tento lék užívat po dobu minimálně dvou týdnů.

Zdroj

Zdroj náhledového obrázku: Depositphotos

Prohlašujeme, že autoři ani provozovatel webu nepřebírají zodpovědnost za případné újmy způsobené využíváním léčebných metod v tomto článku. Ačkoliv jsou recepty, rady nebo léčebné metody v tomto článku a na celém webu Vitalitis.cz psány s nejlepším svědomím autora textu, jejich použití je na vlastní nebezpečí a mělo by probíhat výhradně po konzultaci s vaším lékařem.

Štítky

Podobné články

Back to top button