Péče o těloPřírodní léčbaZdravé tipy

Recept ze tří ingrediencí umí léčit rakovinu!

Tento recept jistě stojí za vyzkoušení. Je složen jen z přírodních složek, které jsou velmi dobře známé, snadno je můžete pořídit a lék si vyrobit doma.

Boj proti rakovině

Otec Romano Zago je brazilský mnich, který připravil speciální lék pro léčbu rakoviny. Tento recept se začal úspěšně šířit do celého světa, a to i přesto, že farmaceutický průmysl proti tomu vyvíjel tlak a nechtěl ho propagovat. Mnich však recept publikoval ve své knize. Stačí k tomu tři ingredience, aloe vera, med a alkohol. Recept již pomohl tisícům lidí. Připravte si tento lék i vy, v pohodlí svého domova.

Ingredience:

  • 35g čerstvých listů aloe vera
  • 6 lžic alkoholu (brandy, whisky nebo rum)
  • 50g přírodního medu

Postup:rakovinu

Suchým hadříkem očistěte pečlivě všechny listy aloe vera a odstraňte od okraje „bodlinky“. Listy můžete nalámat na menší kousky, dejte je do mixéru. Přidejte med, alkohol a zamíchejte. Nemusíte vařit.

Dávkování:

Užívejte třikrát denně jednu polévkovou lžíci tohoto léku, a to půl hodiny před jídlem. Účinky jsou velmi pozitivní, stojí za to, vyzkoušet tento lék. Nemůže vám nijak ublížit, pouze pomoci. Zbytek léku můžete uložit do tmavého skla a do lednice, kde vám vydrží.

Zdroj

Zdroj náhledového obrázku: Depositphotos

Prohlašujeme, že autoři ani provozovatel webu nepřebírají zodpovědnost za případné újmy způsobené využíváním léčebných metod v tomto článku. Ačkoliv jsou recepty, rady nebo léčebné metody v tomto článku a na celém webu Vitalitis.cz psány s nejlepším svědomím autora textu, jejich použití je na vlastní nebezpečí a mělo by probíhat výhradně po konzultaci s vaším lékařem.

Štítky

Podobné články

Back to top button