OstatníPéče o tělo

VIDEO: Jak přirozeně a trvale odstranit z těla chlupy bez dorůstání a holení?

Chloupky jsou věčným tématem, zejména pak u žen. Ženy tráví v koupelně holením či jakýmkoliv jiným odstraňováním chloupků z těla mnoho času. Jak rychle a hlavně bez bolesti odstranit ochlupení? Můžete vyzkoušet tuto přírodní metodu a uvidíte, že vaše pleť vám bude vděčná, stane se krásně zářivou.

Časté holení může škodit pokožce

Časté holení či využívání vosku může mít na vaši pokožku negativní dopad. Na kůži se začne objevovat zarudnutí, pupínky i třeba jizvičky. I tak, když se budete holit a voskovat, chlupy budou růst stále a stále a je tedy potřeba opakovat tento proces pravidelně. To samozřejmě neznamená, že se teď hned přestanete holit a voskovat, to rozhodně nemusíte. Ukážeme vám, jak odstranit chlupy na nohou a v podpaží, a to odstranit trvale, bez voskování a bolesti.

Tato metoda je velmi jednoduchá a co více, neucítíte žádnou bolest!

Zdroj

Zdroj náhledového obrázku: Depositphotos

Prohlašujeme, že autoři ani provozovatel webu nepřebírají zodpovědnost za případné újmy způsobené využíváním léčebných metod v tomto článku. Ačkoliv jsou recepty, rady nebo léčebné metody v tomto článku a na celém webu Vitalitis.cz psány s nejlepším svědomím autora textu, jejich použití je na vlastní nebezpečí a mělo by probíhat výhradně po konzultaci s vaším lékařem.

Štítky

Podobné články

Back to top button