Péče o těloPřírodní léčbaZdravé tipy

Zázračný přírodní nápoj z piva a listů višně pomáhá na mnoho nemocí

Tento úžasný nápoj vám pomůže zbavit se mnoha problémů. Nemusíte využívat tunu krémů pro hladkou a lesklou kůži, které máte doma na poličce. Višně spadají do super zdravých potravin. Jsou bohaté na vitamíny A, C, E a také obsahují velké množství kyseliny listové, hořčíku, železa a vlákniny. Můžete je jíst v neomezeném množství.

Nápoj z višňových listů

Tento úžasný nápoj ze stonků a listů višně vám může pomoci, máte-li písek v močových cestách. Pomoci může také proti celulitidě, impotenci, onemocnění ledvin či s chronickými problémy s kašlem. Listy višně jsou jako přírodní prostředek pro boj s lupy a oteklými očními víčky. Kromě toho má vliv také na hubnutí. Budete-li kombinovat višňové listy s pivem, získáte elixír, který je velmi dobrý pro vaši krásnou pleť.

nápoj

Další účinky nápoje

Tento skvělý nápoj se doporučuje pít po chirurgickém zákroku, rychleji se zotavíte. Dále pomáhá snižovat zánět, chrání nervový systém, pomáhá v prevenci rakoviny, zejména pak rakoviny tlustého střeva. Dále účinkuje na symptomy menopauzy a bojuje s nespavostí. Jde o nápoj, který si vytvoříte v pohodlí svého domova. Co k tomu potřebujete?

Ingredience:

  • Lžíce sušených drcených listů višně
  • Lžíce sušených květů třezalky
  • Tři šálky horkého piva

Postup:

Lžíci sušených a drcených listů smíchejte s jednou lžící sušených květů třezalky a dejte do hrnce. K této sušené směsi přidejte tři šálky horkého piva. Tuto směs dejte na mírný oheň a vařte přibližně třicet až čtyřicet minut. Poté tuto směs vyjměte z hrnce a nechejte ochladit. Jakmile se směs ochladí, přeceďte čaj přes sítko.

Dávkování:

Konzumujte dvě polévkové lžíce tohoto zázračného nápoje třikrát denně po jídle. Konzumujte naposledy před spaním. Tento celý postup opakujte jeden až dva měsíce. Jde o nápoj, který má velmi příznivý vliv na nemocná játra.

Zdroj

Zdroj náhledového obrázku: Depositphotos

Prohlašujeme, že autoři ani provozovatel webu nepřebírají zodpovědnost za případné újmy způsobené využíváním léčebných metod v tomto článku. Ačkoliv jsou recepty, rady nebo léčebné metody v tomto článku a na celém webu Vitalitis.cz psány s nejlepším svědomím autora textu, jejich použití je na vlastní nebezpečí a mělo by probíhat výhradně po konzultaci s vaším lékařem.

Štítky

Podobné články

Back to top button