Péče o těloPřírodní léčba

Jedlá soda se ukázala jako účinný prostředek na hubnutí: Jak ji použít?

Existuje spousty účinných metod, jak docílit štíhlého pasu. Pokaždé se nemusí jednat o cvičení, zdravou stravu a dobré životní návyky. Existují i metody, které mají s těmito faktory jen málo co společného. K dosažení cíle můžete dojít i jinou cestou. My vám poradíme jak.

Jak spálit tuk přirozenou cestou

Máme pro vás jednoduchý návod, jak se zbavíte přebytečného tuku přirozenou cestou. Základní složkou našeho receptu je jedlá soda. Ta má extrémní výhody pro zdraví a používá se celé v řadě přípravků, které máte doma. Navíc skvěle funguje při redukci hmotnosti.

Asi se ptáte, jak vám jedlá soda pomůže k odstranění přebytečného podkožního tuku. Je to velmi jednoduché. Stačí ji dostat do trávicího traktu, kde má obrovský vliv na alkalické prostředí. Nyní vám prozradíme skvělý recept na hubnutí.

Složení:

  • 1 čajová lžička jedlé sody
  • ½ šálku vody
  • Citrónová nebo grapefruitová šťáva

Příprava:

Vložte lžičku jedlé sody do sklenice vody a míchejte, dokud se nerozpustí. Poté přidejte citrónovou nebo grapefruitovou šťávu. Pijte pravidelně ráno na lačný žaludek. Zhruba po dvaceti minutách si můžete dopřát snídani.

zdroj

Zdroj náhledového obrázku: Depositphotos

Prohlašujeme, že autoři ani provozovatel webu nepřebírají zodpovědnost za případné újmy způsobené využíváním léčebných metod v tomto článku. Ačkoliv jsou recepty, rady nebo léčebné metody v tomto článku a na celém webu Vitalitis.cz psány s nejlepším svědomím autora textu, jejich použití je na vlastní nebezpečí a mělo by probíhat výhradně po konzultaci s vaším lékařem.

Štítky

Podobné články

Back to top button