Jídlo a stravováníPřírodní léčba

Hořký meloun chrání před rakovinou, kompenzuje cukrovku a posiluje imunitu

Tento druh melounu má extrémně hořkou chuť a svým tvarem připomíná hrbolaté okurky. Nicméně, bylo zjištěno, že obsahuje spousty přírodních látek, které pomáhají pacientům trpících diagnózou rakoviny slinivky břišní. Jaké účinky má hořký meloun pro lidský organismus?

Účinný bojovník proti rakovině

melounObjevitel tohoto přírodního zázraku je Dr. Frank Shallenberger, který se specializuje na oblast stáří a alternativní medicíny v léčebném centru Nevada Center of Alternative & Anti-aging medicine. Dr. Shallenberger radí svým pacientům, aby se soustředili na sílu přírody a využívali možnosti, které nabízí. Jeho přesvědčení stojí za tím, že objevil zázrak hořkého melounu, který zpomaluje či dokonce zastaví růst rakovinových buněk.

Nejnovější výzkumy potvrzují, že 5% roztok šťávy z hořkého melounu, účinně bojuje s rakovinou slinivky břišní. Ovoce je schopné zničit až 98% rakovinových buněk. Podobné zjištění potvrzuje i Universita Colorado, která představila svůj výzkum, kde bylo zničeno až 64% pankreatických nádorů.

Jaké jsou zdravotní přínosy hořkého melounu

  • čistí a detoxikuje játra
  • tlumí bolest
  • stimuluje krevní oběh
  • posiluje imunitní systém
  • pomáhá při problémech se zažíváním

Hořký meloun je bohatý na řadu důležitých látek a je prospěšný celému tělu. Obsahuje tzv. polypeptidové látky, které dokážou snížit hladinu cukru v krvi. Také obsahuje speciální charantin – napomáhá při regulaci cukru v krvi. Dále je bohatý na beta-karoten, který je důležitý pro zdravý zrak a pleť. Při pravidelné konzumaci hořkého melounu si zajistíte obranu proti většině civilizačních chorob a zároveň budete mít dostatek energie po celý den na všechny aktivity, které vás čekají.

Zdroj

Zdroj náhledového obrázku: Depositphotos

Prohlašujeme, že autoři ani provozovatel webu nepřebírají zodpovědnost za případné újmy způsobené využíváním léčebných metod v tomto článku. Ačkoliv jsou recepty, rady nebo léčebné metody v tomto článku a na celém webu Vitalitis.cz psány s nejlepším svědomím autora textu, jejich použití je na vlastní nebezpečí a mělo by probíhat výhradně po konzultaci s vaším lékařem.

Štítky

Podobné články

Back to top button