Péče o tělo

Zbavte se nevzhledných jizev jednoduchým způsobem

Jizvy se tvoří z důvodu přerušení kontinuity kůže. Objevují se v důsledku chirurgických zásahů, ran nebo popálenin. Ve většině případů je poškození kůže trvalé. V některých případech lze však snížit úroveň poškození kůže. My si ukážeme, jak na to.

Jak na léčbu jizev

Každý člověk má jinou úroveň tolerance, pokud jde o jizvy. Jsou více méně bezvýznamné, ale na jednu stranu mohou způsobit vážný estetický problém. V takovém případě je dobré udělat vše proto, aby jizvy zmizely úplně.

Dnešní doba nabízí spousty možností ošetření, od přírodních mastí až po kosmetické operace. Předtím, než podstoupíte lékařský zákrok, doporučujeme vyzkoušet tento úžasný lék, který čerpá sílu přírody.

Domácí léčba jizev

Příprava léku je velmi jednoduchá a podle všech dosavadních zkušeností i velmi účinná. Postupujte podle těchto jednoduchých kroků a zbavíte se jizev během jednoho měsíce.

Složení:

  • ¼ šálku kakaového másla
  • ¼ šálku olivového nebo kokosového oleje
  • 1 polévková lžíce medu
  • 4 kapky přírodního levandulového oleje

Příprava:

Vezměte hrnec a přidejte do něj olej. Vložte na sporák a nechte směs ohřát. Jakmile je olej roztaven, přidejte zbytek složek. Dřevěnou vařečkou tuto směs míchejte, až vytvoříte homogenní hmotu. Vypněte sporák a nechte směs vychladnout.

Jakmile celá směs vychladne, vložte ji zhruba na 20 minut do lednice. Poté směs uložte do vzduchotěsné nádoby a máte účinný lék na jizvy hotový.

Jak aplikovat:

Před použitím krému celou postiženou oblast vyčistěte. Následně nanášejte přímo na jizvy nebo strie. Pokud chcete dosáhnout výsledků, je nutné proceduru opakovat dvakrát denně. Ideálně jednou ráno a jednou večer. Jestli dodržíte předepsaný postup, vaše pokožka se zahojí během pár dní a budete překvapeni výsledkem.

Kromě samotné léčby doporučujeme pravidelně hydratovat pleť krémy. Zlepšíte pružnost pokožky a přispějete k rychlejšímu hojení jizev.

Zdroj

Zdroj náhledového obrázku: Depositphotos

Prohlašujeme, že autoři ani provozovatel webu nepřebírají zodpovědnost za případné újmy způsobené využíváním léčebných metod v tomto článku. Ačkoliv jsou recepty, rady nebo léčebné metody v tomto článku a na celém webu Vitalitis.cz psány s nejlepším svědomím autora textu, jejich použití je na vlastní nebezpečí a mělo by probíhat výhradně po konzultaci s vaším lékařem.

Štítky

Podobné články

Back to top button