Ostatní

Víte, co se děje v nitru člověka, na kterého křičíte

Mnoho lidí na světě je impulzivních a nemohou ovlivnit svoji povahu. Někdy tito lidé řeší své problémy a emoce pomocí křiku. Řvou na někoho jiného, který ve skutečnosti není zodpovědný za tyto problémy. Později jim to může být líto. To však nemusí nic změnit na tom, jak se cítí osoba, na kterou křičeli.

Vyhněte se zbytečnému křiku

Když na někoho křičíte, raníte ho, i když to nemusí být vidět. Pokud vezmete kus papíru a ten zmuchláte a opět ho vyrovnáte, nikdy nebude stejný. Budou na něm vidět šrámy v podobě hrbolů, které ho ovlivnily. Stejné je to i u srdce člověka. Pokud na něj křičíte bez udání důvodu, zanechá to jizvu v jeho srdci, kterou nelze opravit nebo vyléčit.

Sečteno podtrženo. My všichni se musíme naučit kontrolovat svoje pocity, myšlenky, jazyk. Předtím, než něco udělám, je třeba si to řádně promyslet. Je velmi jednoduché ztratit v někoho důvěru a lásku, získat ji však zpět, dá pěkně zabrat. Jizva totiž zůstane navždy.

Zdroj

Zdroj náhledového obrázku: Depositphotos

Prohlašujeme, že autoři ani provozovatel webu nepřebírají zodpovědnost za případné újmy způsobené využíváním léčebných metod v tomto článku. Ačkoliv jsou recepty, rady nebo léčebné metody v tomto článku a na celém webu Vitalitis.cz psány s nejlepším svědomím autora textu, jejich použití je na vlastní nebezpečí a mělo by probíhat výhradně po konzultaci s vaším lékařem.

Štítky

Podobné články

Back to top button