Ostatní

Máte nedostatečný finanční příjem? Odblokujte si čakru hojnosti

Mnoho lidí se v současné době potýká s finančními potížemi, a i když tvrdě pracují, peněz mají stále nedostatek. Zní vám to povědomě? Možná je celá věc o zablokované čakře a nedostatku energie.

Jak odblokovat energii hojnosti

mudraStává se, že tok, kde proudí energie peněz, je nestabilní a pravidelně blokován. Pro harmonizaci toku doporučujeme speciální mudru, která má základy v náboženských gestech a správném držení těla. V buddhismu a hinduismu se používá celá staletí a těší se velké oblibě. Uvidíte, jak efektivní tato mudra bude. Jestliže trpíte nedostatkem financí, doporučujeme pravidelně aplikovat tuto efektivní metodu.

Tato mudra zajišťuje pravidelný přísun energie a materiálního blahobytu. To však neznamená, že vám peníze budou padat z nebe. Výnosy dorazí rovnoměrně, jak je budete potřebovat. Budete se však cítit v prosperitě a blahobytu. Peněz budete mít vždy dostatek.

Jak se dělá mudra hojnosti:

  1. Dejte ruce před sebe, dlaněmi vzhůru. Sjednoťte dlaně a spojte poslední články prstů u níže jmenovaných prstů.
  2. Semkněte dohromady palec, ukazováček a prostředníček na obou rukách.
  3. Zavřete oči a relaxujte. Pozorujte, jak dýcháte. Pomalu a hluboce dýchejte.
  4. Soustřeďte se a myslete na bod mezi obočím, kde se vám bude hromadit energie.
  5. Myslete na to, jak je vše v pořádku a peněz máte dostatek. Energie se vám navrací a nic vás netrápí.

Tento rituál opakujte dvakrát denně zhruba 2-3 minuty. Optimální doba je ráno a večer. Uvidíte, jak vám tato mudra hojnosti zlepší vaší finanční situaci.

Zdroj

Zdroj náhledového obrázku: Depositphotos

Prohlašujeme, že autoři ani provozovatel webu nepřebírají zodpovědnost za případné újmy způsobené využíváním léčebných metod v tomto článku. Ačkoliv jsou recepty, rady nebo léčebné metody v tomto článku a na celém webu Vitalitis.cz psány s nejlepším svědomím autora textu, jejich použití je na vlastní nebezpečí a mělo by probíhat výhradně po konzultaci s vaším lékařem.

Štítky

Podobné články

Back to top button